Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ" ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ



Αναρτήθηκε απο Vagedim

16 Φεβρουαρίου 2013


Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet



Σήμερα ο Σαμαέλ με τα τσιράκια του βρήκαν μια ομάδα Λοσντβέχ, απο τις πάμπολλες που υπάρχουν, και με το σκάφος τους, (χωρίς να ανήκουν στον στόλο του Νεργκάλ που υπομονετικά περιμένει για το 4 σενάριο), πλησίασαν πρός τη γή, ξεπέρασαν το απαγορευμένο όριο, και άρχισαν να πλησιάζουν σε τέτοια τροχιά που έδειχνε ότι θα βρεθούν σε απόσταση βολής απο τη Μόσχα. Οταν άρχισαν να ενεργοποιούν το οπλικό τους σύστημα, σκάφος των Μπαχομέχ τους χτύπησε πρίν καταλάβουν τι συμβαίνει - απο αυτά που προστατεύουν πάντοτε την Βασιλομήτωρ. 

Το σκάφος τους ανατινάχτηκε και καταστράφηκε έξω απο την ατμόσφαιρα της γής. Οτι έμεινε μπήκε στην ατμόσφαιρα της γής, και με δύο εκρήξεις στον αέρα οι οποίες κατεγράφησαν σε βίντεο, ενω αυτή έξω απο την ατμόσφαιρα της γής όπως είναι αυτονόητο δεν κατεγράφει σε βίντεο, διότι η λάμψη απο το φλεγόμενο σκάφος, απο την τριβή με την ατμόσφαιρα της γής φάνηκε μόλις μπήκε έκει που η ατμόσφαιρα έχει κάποια πυκνότητα. Η αρχική έκρηξη έγινε έξω. Τα απομεινάρια του σκάφους που μπήκαν στην ατμόσφαιρα της γής υπέστησαν ακόμα μια διαδικασία έκρηξης κατά την οποία πάρα πολλά θραύσματα διασκορπίστηκαν κατά μήκος της τροχιάς που ακολουθούσε. Σχεδόν ενα δευτερόλεπτο περίπου μετά ακολούθησε έκρηξη του συστήματος πρόωσης του οχήματος, η οποία εξάχνωσε οτιδήποτε. 

Δεν ήταν πυρηνική έκρηξη (ευτυχώς) διότι οι Λοσντβέχ δεν είναι πρωτόγονοι σε τεχνολογία όπως οι άνθρωποι, γι αυτό και δεν υπάρχουν ίχνη ραδιενέργειας παρά το ότι τα έψαξαν. Κατά την πρώτη μικρή έκρηξη τα κομμάτια τα οποία πετάχτηκαν σε τρομακτικές αποστάσεις μακριά, και έχοντας στην αρχή κινητική ενέργεια των απομειναριών του σκάφους που μπήκε στην ατμόσφαιρα, έπεσαν και έκαναν τεράστιες ζημιές τουλάχιστον εκεί που είναι ορατές οι ζημιές αυτές. Μια ορατή ζημιά είναι ενα εργοστάσιο το οποίο καταστράφηκε. Αν ενα μικρό κομμάτι ενός μετεωρίτη έπεφτε θα τρυπούσε την στέγη σαν μια σφαίρα και με το χτύπημα κάτω θα προκαλούσε βέβαια έκρηξη, αλλά δεν θα έκανε αυτή την θυελλώδη καταστροφή σαν κομμάτι ενός δήθεν μετεωρίτη 40 εκατοστών, και κάτι τέτοια παραμύθια που ακούσαμε. 

Επίσης ενα άλλο τμήμα του σκάφους χτύπησε σε μια περιοχή με πάγους, άνοιξε μια τρύπα, χώθηκε μέσα. Εχουν αναπτυχθεί όπως ειδατε στις ειδήσεις 20.0000 στρατιώτες ακαριαία. Αυτό δείχνει μεγάλη ετοιμότητα των Ρώσων, και επιβεβαιώνει αυτά που σας έλεγα ότι η Ρωσία είναι έτοιμη ανα πάσα στιγμή για πόλεμο σε οποιοδήποτε σημείο, για να προστατεύσουν όλα αυτα τα ευρήματα. Βέβαια κάποιοι επιτήδειοι και ξύπνιοι, πήραν μερικές πέτρες, βγήκαν στο eBay, και έλεγαν σας πουλάμε βράχο απο τον μετεωρίτη. Οπως και να έχει, μετά απο αυτό η Βασιλομήτωρ απαίτησε όλα τα κομμάτια να τα εξετάσουν οι Μπαχομέχ στα δικά τους εργαστήρια, για να πειστεί ότι δεν έιναι μπλεγμένοςο Νεργκάλ. Αν και η λογική λέει ότι δεν είναι. Πράγμα το οποίο ο Νεργκάλ είπε σε μήνυμά του. 

Στις ειδήσεις ακούσαμε να λένε διάφορα, ότι ήταν βροχή μετεωριτών, μετά είπαν ότι τον χτύπησε η Ρωσική αεράμυνα...  Καλά πόσο άσχετος μπορεί να είναι κανείς για να πιστέψει ότι μπορεί να χτυπήσει ενα μικρό μετεωρίτη που έρχεται με πολύ μεγάλη ταχύτητα και τροχιά άγνωστη 
για να πάει να τον χτυπήσει με έναν βαλλιστικό, έστω αντιαεροπορικό πύραυλο, η ακόμα και με
τους πυραύλους που αντιμετωπίζουν σε πολύ μεγάλο ύψος δορυφόρους, η κλασσικής τροχιάς
πυρηνικούς πυραύλους που έρχονται έξω απο την στρατόσφαιρα; Δεν είναι δυνατόν
να αντιμετωπιστεί σώμα αγνώστου τροχιάς και μεταβλητής ταχύτητας, η οποία μάλιστα
δεν μεταβάλλεται βάση της λογικής έλξης της γής, αλλά μεταβάλλεται βάση κάποιου συστήματος 
πρόωσης.

Στίς τηλεοράσεις τις δορυφορικές, ακόμα και απο το russia today ακούσαμε στην αρχή
ότι οι Ρώσοι το χτύπησαν, μετά βγήκαν και είπαν ότι δεν χτυπήσαμε. Στην αρχή γιατί είπαν δεν
το χτυπήσαμε; Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να δείχνεις τσαμπουκά και να εκμεταλλεύεσαι  (κατά το δόγμα Πούτιν) οτιδήποτε γύρω σου για να φανείς ισχυρός. Και καλά κάνει! Μετά όμως επειδή η έκρηξη που έγινε έξω απο την ατμόσφαιρα της γής, την αρχική απο το χτύπημα του σκάφους Μπαχομέχ πρός το σκάφος Λοσντβέχ, το είδαν πολλοί ερασιτέχνες αστρονόμοι με σοβαρά όργανα, γι αυτό δέχτηκαν την έκρηξη έξω και έκαναν την αρχική ανακοίνωση ότι το χτύπησαν έξω απο την ατμόσφαιρα της γής. Μετά είπαν ότι το χτύπησαν μέσα στην ατμόσφαιρα της γής. Οστόσο δεν χτύπησαν απολύτως τίποτα. Στο τέλος είπαν οι Ρώσοι την αλήθεια. Οι οποίοι έκατσαν και υιοθέτησαν το σενάριο του μετεωρίτη.

1 σχόλιο :

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger