Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΕΛ




Αναρτήθηκε απο Vagedim

26 Φεβρουαρίου 2013




Το άρθρο είναι ενα απόσπασμα απο την διαδυκτιακή εκπομπή του Λιακόπουλου Δημοσθένη στο Prisonplanet


Όπως είχα πει την περασμένη εβδομάδα, έγινε η ολοκληρωμένη πρόταση από τον Σαμαέλ στην μαύρη ελίτ. Μια πρόταση συνεργασίας παγκόσμια. Μια πρόταση η οποία βόλευε πάρα πολύ την μαύρη ελίτ, ώστε όλοι να είναι βολεμένοι, και σταδιακά να μειωθεί ο πληθυσμός της γης, και την ζωική ενέργεια που θέλουν οι μπαχομέχ να την έχουν αποθηκευμένη, ώστε όλοι μαζί (μαζεμένοι) να την απορροφήσουν. Γιατί για να κάνουν αυτό που θέλουν, δεν γίνεται αν είναι λίγοι, πρέπει να είναι όλοι μαζί, με ζωική ενέργεια πολύ περισσότερων δισεκατομμυρίων ανθρώπων. 

Η πρόταση σαφώς ήταν καλή. Συνεδρίασε το "Μπεν τζαράχ μόλ", η σύναξη των υιών εκείνων που τολμούν τα πάντα, των Νασχραμόν, μαζί με τους πρεσβυτέρους των μπαχομέχ, και βεβαίως την Λίλιθ Λαμασθού. Σήμερα, που ήταν και η τελευταία ημέρα της συνόδου διάλυσης λευκής και μαύρης αδελφότητας, και δημιουργίας ουσιαστικά της λευκής και μαύρης ελίτ, δόθηκε η απάντηση από την Λίλιθ Λαμασθού. Η οποία απάντηση ήταν: "Όσο υπάρχουν Μπαχομέχ εσύ δεν θα ησυχάσεις". Καταλαβαίνετε επομένως ότι έχουμε πόλεμο για μια ακόμη φορά πάνω στην επιφάνεια της γης από το παρασκήνιο Με τα συνηθισμένα τους όπλα την λαμόγια,το χρήμα, την πολιτική. Και βεβαίως ξαναλέω: όσο πιο δεξιά και πατριωτικά τα κόμματα, τόσο στηρίζει εκεί η Λίλιθ Λαμασθού. Όσο πιο αριστερά εκεί στηρίζει η λευκή ελίτ της εκκλησίας του Σατανά.

Του είπε λοιπόν: "Όσο υπάρχουν Μπαχομέχ εσύ δεν θα ησυχάσεις" 

Το πρώτο πεδίο μάχης είναι η Ιταλία. Τον Μπερλουσκόνι τον είχαν στο τίποτα και τελειωμένο, με πολύ μεγάλη διαφορά. Αλλά ακόμα κι αν χάσει, βλέπουμε τη μεγάλη δύναμη που έχει η μαύρη ελίτ. Αυτά που ξέρατε για το ποιός είναι με ποιόν, θα τα ξεχάσετε.  Η Λευκή ελίτ σίγουρα πλέον, δικαιούται και σε αυτήν την περίπτωση να λέει "Αυτά που ξέρουμε δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε' Ότι δηλαδή υπάρχει πλέον ένας αληθινός κι όχι σικέ ψυχρός πόλεμος πάνω στον πλανήτη, ο οποίος σαν αληθινός ψυχρός πόλεμος που είναι, μπορεί δυστυχώς να μετατραπεί σε έναν θερμό πόλεμο. Το ότι μεν η μαύρη ελίτ υποστηρίζει τα δήθεν πατριωτικά κόμματα... Λέω δήθεν, γιατί η μια ομάδα του κακού υποστηρίζει κάποια κόμματα, κι η άλλη ομάδα επίσης του κακού υποστηρίζει πάλι κάποια άλλα.

Το ότι ξέρουμε ότι "Ιησούς Χριστός νικά" δεν θέλουμε να το πιστέψουμε! 

Ο μόνος ο οποίος είναι ο αρωγός των ανθρώπων, δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε, επιδεικνύοντας άκρατη ηλιθιότητα. Και έτσι όλοι οι άνθρωποι θα επιδωθούν τώρα στο να ανακαλύψουν, και να αποφασίσει ο καθένας ποιό κόμμα θα του δώσει μεγαλύτερη ελπίδα.

Θα τα δείτε σε όλον τον κόσμο όπως τα είπα.(δείτε εδώ) Εχουμέ δύο εβδομάδες και τρείς μέρες... Οπως τα είπα ακριβώς, κατά λέξη ακολουθούνται όλα!

Το βίντεο απο το παραπάνω απόσπασμα θα το δείτε εδω: http://www.greektube.org/content/view/197659/2/

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger