Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

3 Φεβρουαρίου 2013


Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει ένα ολόκληρο θηριοτροφείο απο παράξενα τέρατα που είναι αντάξια του νησιού του Δρ Moreau, το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας του 1896 
γραμμένο από τον HG Wells, που γέννησε μια σειρά από ταινίες του Χόλυγουντ. 
Το κείμενο του μυθιστορήματος είναι η αφήγηση του Edward Prendrick, ένας ναυαγός που διασώθηκε από ένα διερχόμενο πλοίο που έχει απομείνει στο σπίτι στο νησί του γιατρού Moreau, ο οποίος δημιουργεί ανθρώπινα όντα-όπως τα ζώα μέσω των πειραμάτων. 
Το μυθιστόρημα ασχολείται με μια σειρά από φιλοσοφικά θέματα, όπως τον πόνο και την σκληρότητα, την ηθική ευθύνη, την ανθρώπινη ταυτότητα, και την ανθρώπινη παρέμβαση με τη φύση. Δείτε τα δέκα μεταλλαγμένα πλάσματα που ακολουθούν:

Ο άνθρωπος χοίρος της Γουατεμάλα:Το 2012, οι κάτοικοι ενός χωριού της Γουατεμάλα αποφάσισαν ότι το περίεργο ανθρώπινος-διαμορφωμένο κεφάλι ενός γουρουνιού ήταν το έργο εξωγήινων, μετά από παράξενα φώτα που επισημάνθηκαν να αιωρούνται στον ουρανό τη νύχτα της γέννησής του.
Ο ταλαίπωρος χοίρος περιγράφεται ότι μοιάζει με διασταύρωση μεταξύ ενός ανθρώπου
και κάτι από ταινίες επιστημονικής φαντασίας.



Ο αγρότης Laureano Escobar Arias δήλωσε: «Σοκαρίστηκα - ήταν μια πολύ τρομακτική εμπειρία.

«Έμοιαζε σαν ένα είδος εξωγήινων πλασμάτων.

«Δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αλλά θα μπορούσε να έχει προκληθεί από ένα γενετικό πρόβλημα ή από κάποια περιβαλλοντική ρύπανση,« σχολίασε κάποιος.

ΔΕΙΤΕΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



Ο Χοιροπίθηκος από την Κίνα:

Το 2012, η ​​γέννηση ενός παράξενου χοίρου στην Κίνα προκάλεσε αίσθηση. Το παράξενο θηρίο φημολογήθηκε ότι ήταν διασταύρωση μεταξύ ενός πιθήκου και χοίρου.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

 



Μισό άνθρωπος και μισό πρόβατο:


Την Δευτέρα, 22, Ιανουαρίου 2012, οι γιατροί και το προσωπικό της Κτηνιατρικής Κλινικής Fakon, στην μητρόπολη Σοκότο ταράχθηκαν με μια έκπληξη όταν τους παραδόθηκε ένα πρόβατο τέρας.

Η είδηση ενός «μισού προβάτου, κατά το ήμισυανθρώπινο» πλάσμα γεννήθηκε απο ενα ενήλικο πρόβατο στην πόλη Σοκότο, και γρήγορα εξαπλώθηκε σε όλο τον κόσμο. Οι ντόπιοι υποστήριξαν μαγεία,

Ο Δρ Dahiru Sani ο οποίος ήταν ένας από τους χειρουργούς που πραγματοποίησε την επιχείρηση για το αμφιλεγόμενο πρόβατο, δήλωσε ότι λοιμώξεις, όπως η γερμανική ιλαρά, τα περίσσεια φάρμακα και η ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσουν τέτοιες ανωμαλίες στην εγκυμοσύνη των ζώων.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



 

Μισό άνθρωπος, μισό κατσίκα:


Στη Νιγηρία, τον Σεπτέμβριο του 2012 ένα γενικό νοσοκομείο που βρίσκεται στο Jahun, έγινε ένα θέατρο του παραλόγου και κάτι παράξενο, όταν μια γυναίκα που είχε κοπιάσει για 9 μήνες, γέννησε αυτό που μοιάζει με ένα συνδυασμό απο ανθρώπινο κεφάλι και κατσικίσια πόδια.



Μισός-άνθρωπος, μισός-τράγος ανακαλύφθηκε στη Ζιμπάμπουε: 

Στις 28 Σεπτεμβρίου 2009 έγινε αναφορά για μια κατσίκα, η οποία πέθανε λίγες ώρες μετά τη γέννησή της στην Ζιμπάμπουε, είχε ένα τεράστιο κεφάλι και το πρόσωπο έμοιαζε με ανθρώπινο, καθώς είχε πόδια τράγου και ουρά. Ο κυβερνήτης και εδρεύων Υπουργός Jason Machaya είπε ότι το πλάσμα ήταν το αποτέλεσμα σύζευξης μεταξύ ανθρώπου και κατσίκας.

«Το περιστατικό αυτό είναι πολύ σοκαριστικό. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω ενα τέτοιο άσχημο πράγμα. Είναι πραγματικά ενοχλητικό," δήλωσε ο Machaya. "Το κεφάλι ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το σώμα είναι από μια κατσίκα. Αυτό είναι προφανές ότι γι αυτό ήταν υπεύθυνος ένας ενήλικος άνθρωπος. Οι δυνάμεις του κακού προκάλεσαν αυτό το άτομο να χάσει τον αυτοέλεγχο


Το Τέρας Montauk:

Το «τέρας Montauk» βρέθηκε στην περιοχή Montauk,Long Island, μια παράκτια Νέα Υόρκη, πόλη το 2008.  Είχε ένα άτριχο σώμα αλλά ένα ράμφος και δόντια που ήταν πολύ παράξενα.



Ενυδρίδα με πρόσωπο απο τέρας:

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ







Τερατώδες πρόσωπο βίδρας:
Ένα παράξενο πλάσμα με ένα μακρύ τριχωτό σώμα και φαλακρό δέρμα στο κεφάλι εμφανίστηκε σε μια μικρή καναδική πόλη, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης.Ανακαλύφθηκε από δύο νοσοκόμες στην πόλη της Kitchenuhmaykoosib στο Οντάριο του Καναδά, ενώ ήταν έξω για μια βόλτα με το σκύλο τους.



Οι δύο πήραν μερικές φωτογραφίες του νεκρού ζώου που εξήχθη από το σκυλί τους από μια λίμνη, έπειτα το άφησαν μόνο. Όταν οι ντόπιοι πήγαν πίσω να ανακτήσουν το σώμα, είχε φύγει.


 
Έχει σκούρα καφέ γούνα, κεφάλι, πρόσωπο, ομαλά πόδια, και είναι χωρίς φτερά. Το πρόσωπο έμοιαζε σαν απο αγριογούρουνο και με μύτη ενός μεγάλου σκυλιού. 



Το μυστήριο τέρας του ανατολικού ποταμού: 
Η φωτογράφος Denise Ginley τράβηξε το με άμμο-καλυμμένο πτώμα ενώ πήγαινε μια βόλτα με το φίλο της κατά μήκος της πλευράς του Μανχάταν, τον Ιούλιο του 2012.







Ρωσικό πλάσμα στην Τάφρο:

Το 2009 αυτά τα παράξενα πλάσματα βρέθηκαν σε ένα εγκαταλειμμένο λατομείο στη ρωσική πόλη Chelyabinsk. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ήταν πεταλοειδή καβούρια.



Το πλάσμα είχε περισσότερα από 20 μικρά πόδια.




Το τέρας Chupacabra στην Κίνα:

Chupacabra είναι στα ισπανικά, για ένα πλάσμα που επιτίθεται σε κατσίκες και ρουφούσε το αίμα τους. Οι φήμες για το μυστηριώδες τέρας προέρχονται από το Πουέρτο Ρίκο, αλλά σύντομα εξαπλώθηκαν στη Βόρεια και Νότια Αμερική,. Τον Μάρτιο του 2010, στην περιοχή της πόλης του Suining στην επαρχία Σιτσουάν, νοτιοανατολικά της Κίνας, βρέθηκε ένα ζώο που μοιάζει πολύ με την περιγραφή του το Chupacabra.





Ο άνθρωπος αρκούδα χοίρος:

Ο άνθρωπος χοίρος αρκούδα ήταν μια παρωδία του πρώην αντιπροέδρου Αλ Γκορ, για την υπερθέρμανση του πλανήτη και τα αινιγματικά πλάσματα. 
Το 2012 η γέννηση ενός παράξενου χοίρου στην Κίνα προκάλεσε αίσθηση. Το παράξενο θηρίο φημολογήθηκε ότι είναι διασταύρωση μεταξύ ενός πιθήκου παιχνιδιάρη και ενός θηλυκού χοίρου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ



atheatignosi

1 σχόλιο :

  1. Ξεχάσατε τον ενδέκατο!!!!!
    Άδωνης Γεωργιάδης Μισός μαλάκας και μισός καραμαλάκας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger