Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2013

«ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟΝ »: ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΓΑΜΗΛΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΓΙΑ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ
Επιμέλεια άρθρου Vagedim

3 Φεβρουαρίου 2013


Ένας αρτοποιός απο το Όρεγκον αρνήθηκε να κάνει μια γαμήλια τούρτα για ένα ζευγάρι λεσβιών, αποκαλώντας τους ισχυρισμούς "βδελύγματα πρός τον Κύριο». Ο Aaron Klein, ιδιοκτήτης του Sweet Cakes στο Gresham, ενα καταστήματα αρτοποιίας που παρέχει υπηρεσίες για ειδικές περιπτώσεις,αποτελεί το αντικείμενο μιας κρατικής έρευνας, όταν μία από τις νύφες υπέβαλλε καταγγελία. Η γυναίκα, η οποία είπε ότι θα εξυπηρετούταν από τον ιδιοκτήτη χωρίς πρόβλημα, υποστηρίζει ότι ο Klein αρνήθηκε όταν έμαθε ότι η τούρτα ήταν για γάμο ομοφυλοφίλων. 

Το αστικό γραφείο επιβολής του γενικού εισαγγελέα του Όρεγκον εξετάζει τώρα την περίπτωση για να καθορίσει εάν ο αρτοποιός παρέβη το νόμο κάνοντας διακρίσεις σε βάρος του ζευγαριού. Ο νόμος ισότητας του 2007 του Όρεγκον απαγορεύει την διάκριση από ένα άτομο ή μια επιχείρηση εναντίον ανθρώπων με βάση τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό και την ταυτότητα φύλου. Ο Klein αρνήθηκε στις γυναίκες αποκαλώντας τις«βδελύγματα.

«Ζήτησα συγγνώμη για την σπατάλη του χρόνου τους και είπα ότι δεν κάνουμε τούρτες για γάμους ομοφυλοφίλων».  «Ειλικρινά, δεν σημαίνει ότι ήθελα να βλάψω κανέναν, ούτε  να αναστατώσω κανέναν, είναι απλά κάτι που πιστεύω πολύ έντονα». Είπε σε σταθμό ειδήσεων ότι η πίστη του είναι πιο σημαντική από τα χρήματα και το νόμο του κράτους


Θρησκευτικά: Ο φούρνος έχει σαφή σύμβολα της πίστης του Klein στους τοίχους του, απεικονίζεται

Ο φούρνος όπως βλέπετε έχει σαφή σύμβολα της πίστης του Klein στους τοίχους του.

Η υπόθεση είναι πιθανό να φτάσει σε ένα δικαστή για να αποφασίσει. Οι γυναίκες δήλωσαν ότι δεν θέλουν να μιλήσουν για την καταγγελία μέχρι να λάβουν περαιτέρω νομικές συμβουλές.


1 σχόλιο :

  1. μπράβο του! δυστυχώς είναι λίγοι οι χριστιανοί που δεν ρίχνουν νερό στο κρασί τους, χάριν της κοινωνικότητας και των εγκοσμίων συμφερόντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger