Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

ΚΙΝΕΖΟΣ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ 130.000 ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ






Επιμέλεια άρθρου Vagedim

30 Απριλίου 2013 


«Ο σεβασμός της ζωής μεταξύ των ανθρώπων είναι στα πρόθυρα της εξαφάνισης," λέει ο Chen Guangcheng, ένας τυφλός Κινέζος ακτιβιστής που διέφυγε από την Κίνα και κινήθηκε προς τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα ο Chen μιλάει στους Αμερικανούς για το βασανιστικό σύστημα ελέγχου του πληθυσμού όπου η κινεζική κυβέρνηση έχει θέσει σε εφαρμογή, και τις καταχρηστικές τακτικές που χρησιμοποιούνται απο ανώτερους υπαλλήλους για να αναγκάσουν τη συμμόρφωση. "Αν μια οικογένεια δεν έχει λάβει άδεια τοκετού, είτε πρόκειται για το δεύτερο παιδί τους, ή το πρώτο τους, οι γυναίκες απάγονται και μεταφέρονται σε νοσοκομείο, όπου αναγκάζονται να σκοτώσουν τα μωρά τους », λέει ο Chen, μιλώντας για την πολιτική οικογενειακού προγραμματισμού στην Κίνα.



Ο Chen είναι ένας αυτοδίδακτος δικηγόρος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σχετικά με τη διαφθορά της κινεζικής κυβέρνησης. Το 2005 ερεύνησε την αναγκασμένη πολιτική οικογενειακού προγραμματισμού έκτρωσης της κινεζικής κυβέρνησης. Οι μελέτες του Τσεν περιστρέφονται γύρω από 130.000 περιπτώσεις εγκύων γυναικών, οι οποίες αναγκάστηκαν να κάνουν έκτρωση.

Κατέθεσε επίσης ενώπιον του Κογκρέσου, που παρέχει η υποεπιτροπή της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων μια λίστα των "διεφθαρμένων αξιωματούχων» στην κομμουνιστική Κίνα, που είπε ότι ήταν υπεύθυνοι για τουλάχιστον 130.000 αναγκαστικές εκτρώσεις σε λιγότερο από ένα έτος.

Το 2011, η σύζυγός του Τσεν, Yuan Weijing, μίλησε για την κακομεταχείρηση της οικογένειά της που αντιμετωπίζει, «Στις 3 Μαρτίου, σφράγισαν τα παράθυρα μας με φύλλα μετάλλου. Στις 6 Μαρτίου μας έκοψαν την ηλεκτρική ενέργεια. Μεσάνυχτα της 7ης Μαρτίου, φρουροί έφτασαν στο σπίτι μας για να κόψουν την κεραία της τηλεόρασης μας. Στις 8 Μαρτίου οδήγησαν 40-50 άνδρες, όπου έκαναν έφοδο στο σπίτι μου και πήραν τον υπολογιστή μας, κάποια χειρόγραφα και όλα τα υλικά για την υπόθεση του Chen Guangcheng. Λεηλάτησαν όλη την περιουσία μας συμπεριλαμβανομένων όλων των βιβλίων μας, φωτογραφίες, όλα τα χαρτιά μας, κλπ. Στις 22 Μαρτίου, εγκατέστησαν δύο κάμερες στην πόρτα στο σπίτι μας και στην αυλή μας, ώστε να μπορούν να παρακολουθούν το σπίτι μας εντελώς.

atheatignosi

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ 300.000 ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ. ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger