Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑΤΣΕΡ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΛΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΦΕΡΕΤΡΟ ΤΗΣ ΜΕ ΑΥΓΑ, ΓΑΛΑ Η ΚΑΡΒΟΥΝΟ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

16 Απριλίου 2013


Η αστυνομία του Λονδίνου προετοιμάζεται για διαμαρτυρίες στην κηδεία της Μάργκαρετ Θάτσερ την Τετάρτη, με τους αντιπάλους της υποσχόμενοι να βρωμίσουν το φέρετρο της με αυγά, κάρβουνο ή γάλα εάν καταφέρουν να φτάσουν αρκετά κοντά - ή απλά να γυρίσουν την πλάτη τους στο πέρασμα της πομπής. 

Περισσότεροι από 800 άνθρωποι έχουν δεσμευθεί να παραστούν σε μια εκδήλωση που ονομάζεται «καλή απαλλαγή Μάγκι" έξω από Καθεδρικό Ναό του Αγίου Παύλου -. όπου 2.000 πολιτικοί ηγέτες απο όλο τον κόσμο, διασημότητες και φίλοι θα υποβάλλουν τα σέβη τους στην πρώην βρετανίδα πρωθυπουργό.

«Κοινοποιήστε στον κόσμο να γνωρίζουν την υποκρισία της κρατικής χρηματοδότησης για την κηδεία του προσώπου που επηρεάζεται από 30 χρόνια περικοπών στην κρατική χρηματοδότηση της κοινωνικής πρόνοιας, "στο Facebook η σελίδα της διαμαρτυρίας αναφέρει: "Αν οι φορολογούμενοι είναι αυτοί που χρηματοδοτούν την κηδεία της ... μπορούμε τουλάχιστον να πάρουμε την αξία των χρημάτων μας.

Ο θάνατος της πρώην ηγέτιδας του Κόμματος των Συντηρητικών έχει προκαλέσει έξαλλη συζήτηση στη Βρετανία για την κληρονομιά της - και για την απόφαση να της χορηγηθεί κρατική χρηματοδότηση για τα τελετουργικά της κηδείας, η οποία σύμφωνα με ορισμένες εκτιμήσεις θα κοστίσει στον φορολογούμενο μέχρι 12.000.000 ευρώ.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger