Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

ΠΤΩΜΑ ΑΠΟ «ΤΕΡΑΣ» ΞΕΒΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΖΗΛΑΝΔΙΑΣ {BINTEO}




Επιμέλεια άρθρου Vagedim

8 Μαίου 2013



Ενα μυστηριώδες πτώμα ξεβράστηκε στη Νέα Ζηλανδία την περασμένη εβδομάδα, τροφοδοτώντας εικασίες σχετικά με τα θαλάσσια τέρατα και τους δεινόσαυρους. Το πτώμα του ζώου ανακαλύφθηκε από μια ομάδα με τετράτροχα οχήματα κατά μήκος της παραλίας Bay of Plenty.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun της Νέας Ζηλανδίας, οι λουόμενοι έμειναν άναυδοι όταν συνάντησαν το τέρας, που νόμιζαν ήταν ένα προϊστορικό πλάσμα στην ακτή ... που εκτείνεται περίπου σε 9 μέτρα μήκος με μεγάλα δόντια και πτερύγια."

Το βίντεο από την τρομακτική εμφάνιση του ζώου δημοσιεύτηκε στο YouTube, ζητώντας από το κοινό να προσδιορίσουν τι ήταν.

Ένας θαλάσσιος βιολόγος σύντομα ταυτοποίησε τα απομεινάρια ως μια φάλαινα δολοφόνο, εν μέρει λόγω του διακριτικού πτερύγιού του. Το μυστήριο λύθηκε, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που σκελετος ενός ζώου έχει μπερδευτεί με τέρας. Στην πραγματικότητα, η Νέα Ζηλανδία είναι ένα από τα πιο κοινά μέρη του κόσμου - μαζί με το Newfoundland, του Καναδά και την Φλόριντα - για εμφανίσεις τέτοιων «θαλάσσιων τεράτων».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger