Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ "PANOPTICON" ΤΩΝ ILLUMINATI

Επιμέλεια άρθρου Vagedim

14 Μαίου 2013


Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης απαιτούν την εφαρμογή της τεχνολογίας Big Brother ύστερα απο τη βομβιστική επίθεση της Βοστώνης τον περασμένο μήνα.

Για την πρόληψη τρομοκρατικών επιθέσεων, το CNN υποστηρίζει, ότι πρέπει να υπάρχει πραγματικός χρόνος στις κάμερες παρακολούθησης που φυτεύονται παντού. Η τεχνολογία Panopticon  είναι απαραίτητη εάν θέλουμε να περιμένουμε την κυβέρνηση να μας προστατεύσει από τους τρομοκράτες και άλλους αχρείους, ανέφερε το εταιρικό δίκτυο μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Το CNN είναι το κατ εξοχήν προπαγανδιστικό κανάλι παγκοσμίου φήμης και εμβέλειας, με έδρα την Αμερική και το Λευκό οίκο που είναι το επίγειο άνδρο της εξουσίας του Κακού, όπου οι απανταχού γκοίμ χρησιμοποιούνται ως πειραματόζωα για την επιβολή της Νέας τάξης πραγμάτων. Υστερα απο την υπερπαραγωγή της βομβιστικής επίθεσης των illuminati στη Βοστώνη, το CNN και άλλα μέσα μαζικού επηρεασμού απαιτουν την πλήρη εφαρμογή της τεχνολογίας "Panopticon". 

Το 1787, ο Jeremy Bentham παρήγαγε ένα σχέδιο για μια επιβλητική, κυκλική φυλακή που θα επιτρέψει σε λίγους φύλακες την επιτήρηση όλων των κρατουμένων, χωρίς οι κρατούμενοι να είναι σε θέση να γνωρίζουν αν και πότε παρακολουθούνται. Το ονόμασε «Panopticon» από την ελληνική λέξη «Πανόπτης" που σημαίνει "βλέπει τα πάντα».

Δεδομένου ότι οι φρουροί δεν μπορούν να δούν, και οι κρατούμενοι δεν γνωρίζουν πότε παρακολουθούνται, οι φρουροί δεν χρειάζεται να είναι σε υπηρεσία ανά πάσα στιγμή. Οι κρατούμενοι, οι οποίοι θεωρούν ότι οι φρουροί είναι πάντα εκεί, είναι συνεχώς στην καλύτερη συμπεριφορά τους. Ένα τέτοιο σχέδιο φυλακή λέγεται για να δημιουργήσει το "συναίσθημα μιας αόρατης παντογνωσίας.»


Το Panopticon είναι η τέλεια μεταφορά για την κοινωνία που διέπεται από την Παλιά Τάξη Πραγμάτων. Ο γνωστικισμός διδάσκει ότι η γη είναι ένας πλανήτης φυλακή: Ενας παγκόσμιο Πανοπτικό, πάντα υπό την επιτήρηση των αθέατων ελεγκτών.

Ο Πανόπτης οφθαλμός των μασόνων και των illuminati που λατρεύουν τον Μ.Α.Τ.Σ, (Μέγα Αρχιτέκτων του Σύμπαντος), δηλαδή τον Σαμαέλ. Οι illuminati ελέγχονται απευθείας απο τον Σαμαέλ. AIG Advertisement


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger