Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ 300 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΓΗΣ ΣΕ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣΕπιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
13 Ιουνίου 2013

Στο τέλος Μαΐου 2013, μια τοπική κυβέρνηση υπό την οδηγία "καταστρέψτε τα χωράφια » (επίσης γνωστή ως καταστρέψτε το σιτάρι) κατέστρεψε τις περιουσίες των χωρικών. Το γεγονός συνέβη στην Quzhou County, Handan City.
Ηταν το σιτάρι που θα συλλέγονταν εντός 10 ημερών, με καρποφορία απο ντομάτες ή λαχανικά σε θερμοκήπια, σε πάνω από 300 στρέμματα γεωργικής γης, που καταστράφηκαν από μπουλντόζες εντεταλμένες από την τοπική αυτοδιοίκηση. Η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι η δράση μας ήταν για να «Διατηρήσούμε τη γη".
Σύμφωνα με χωρικούς, η κυβέρνηση κατέλαβε δια της βίας τα χωράφια σε περισσότερα από 160 νοικοκυριά στο χωριό, και προσπάθησε να κάνει τη γη «Διατηρητέα». 
Στις 26 Μαΐου 2013, 13 κάτοικοι του χωριού πήγαν στο Πεκίνο για να υποβάλουν αίτηση στο Υπουργείο Χωροταξίας και εδάφους, σε μέλος του Προεδρείου για τις επιστολές, αλλά τρεις ημέρες αργότερα τα χωράφια τους (κυρίως του σίτου που καλλιεργήθηκε εκεί), είχε καταστραφεί.
Εμαθαν ότι σχετικά με την επίταξη γης, οι τοπικοί αγρότες δεν έχουν το δικαίωμα για μελλοντική χρήση της γης, ούτε έχουν λάβει ή δείξει έγγραφα απαλλοτρίωσης της γης.
Οι Χωρικοί είπαν: 'Το 2013 η χώρα μας έχει δώσει επιδοτήσεις για όλα τα είδη τροφίμων, και τώρα η κυβέρνηση μας τα κατέστρεψε ».
Οι τοπικές κυβερνήσεις σε διάφορα κράτη έχουν ήδη αρχίζει να εφαρμόζουν πολιτικές του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για την παγκόσμια διαχείριση των ανθρώπων και των πόρων, γνωστό ως Agenda 21.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger