Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Η ΑΤΖΕΝΤΑ 21 ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΚΕΑ..ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ -ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΤΩΝ (ΚΛΙΜΑΤΙΚΩΝ) ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ; {ΒΙΝΤΕΟ}





  • Επιμέλεια άρθρου Vagedim
    atheatignosi.gr
    28 Ιουνίου 2013


  • Καινοτόμα καταφύγια προσφύγων σε πακέτα από το ΙΚΕΑ θα είναι τα κύρια καταφύγια για τις εμπόλεμες ζώνες. Ερχονται εξοπλισμένα με ηλιακούς συλλέκτες, καλή μόνωση και ψηλά ταβάνια Τα καταφύγια θα δοκιμαστούν από Σομαλούς πρόσφυγες, του Ιράκ και του Λιβάνου.

  • Ο Σουηδικός κολοσσός επίπλων ΙΚΕΑ επεκτείνει πλέον την προσιτότητά του σε νέα σύνορα - Εμπόλεμες ζώνες.

    Με τα πρωτοποριακά πακέτα καταφύγια, ακόμη και οι  πρόσφυγες θα δοκιμάσουν την διαβίωση τους  στα συναρμολογούμενα καταφύγια διαβίωσης της ΙΚΕΑ.

    Η IKEA, μαζί με άλλες ανθρωπιστικές οργανώσεις προσφύγων, πιστεύουν ότι τα νεα στρατόπεδα σε πακέτο θα μπορούσε να είναι η λύση για τις μετακινήσεις πληθυσμών των προσφύγων του κόσμου.

    Η νέα δομή είναι εξοπλισμένη με ηλιακούς συλλέκτες, μόνωσης και ένα ανώτατο όριο αρκετά υψηλό για τους ανθρώπους να σταθούν μέσα.

    Ο Paul Spiegel, υπάλληλος του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, δήλωσε: «Αυτή είναι μια καλύτερη λύση από τις σκηνές. Θα έχει τη δυνατότητα να είναι καλύτερα στα στοιχεία και τις καιρικές συνθήκες. "

    Η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες, εκτιμά ότι 3,5 εκατομμύρια πρόσφυγες, ή το 10% του πληθυσμού των προσφύγων του κόσμου, ζουν σε σκηνές, πολλές από τις οποίες δεν προσφέρουν καμία ηλεκτρική ενέργεια και επαρκή μόνωση από τη ζέστη ή το κρύο.

    Η Ατζέντα 21, με την προπαγάνδα της δήθεν κλιματικής αλλαγής θα οδηγήσει εκατομμύρια ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους.

    Ο περιορισμός των ανθρωπίνων όντων σε συγκεκριμένες περιοχές, δηλαδή γκετοποίηση και απόλυτος έλεγχος των εντόπιων, αλλά και των μεταναστευόντων πληθυσμών. Θέλουν να δημιουργήσουν no human zones (ζώνες χωρίς ανθρώπους). 

    Δείτε το βίντεο


    atheatignosi

  • Δημοσίευση σχολίου

     
    Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
    Powered byBlogger