Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΑΜΑΕΛ-ΛΙΛΙΘ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
23 Ιουνίου 2013


Το άρθρο είναι του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet 


Φέτος 2013, με το τρέχον ημερολόγιο 2008 χρόνια μετά την γέννηση του Χριστού, στίς 8/2 ο Σαμαέλ, ο υπεύθυνος αρχάγγελος για την αρμονία του σύμπαντος και τώρα αρχάγγελος του σκότους γνωστός και ως διάβολος, ανακοίνωσε ότι, όπως ήταν στημμένες οι αδελφότητες συμπράτωντας στην διακυβέρνηση του πλανήτη απο το παρασκήνιο δεν μπορούσαν να φέρουν εις πέρας το σχέδιο του, και ανακοίνωσε ότι τους πετά στην άκρη, και ότι ξεκινάει μια νέα προσπάθεια με τους δικούς του ανθρώπους Ράν, και κάποιους βασιλείς Νεφελίμ.

Ετσι οι αδελφότητες, δεν είχαν λόγο ύπαρξης για τον Σαμαελ. 


Σας είχα πεί ότι, ως τον Ιούνιο θα γίνουν συγκλονιστικά πράγματα στόν κόσμο, και τώρα εκείνο που θα γίνει είναι να ετοιμάσει για την τελική του έφοδο όλα τα δεδομένα.

Οταν οι αδελφότητες έμειναν στο περιθώριο, βρήκε η Βασιλομήτωρ ευκαιρία να πάρει τα δικά της παιδιά, να κάνει την Μαύρη αδελφότητα δική της, και έτσι ουσιαστικά αυτή ενώθηκε με την Αδελφότητα της αλήθειας.

Λαμασθού = Ειδική στο να οδηγεί στην ανυπαρξία. Προώθησε τον βαμπιρισμό παντού, και κυρίως στα παιδιά.


Οργάνωσε την Μαύρη αδελφότητα,προσπάθησε ο Σαμαέλ να την σκοτώσει με το γεγονός της Ρωσίας όπου είχαν συναντηθεί για να διαλύσουν τις αδελφότητες, και αυτές τώρα χωρίστηκαν τελείως, και η Λευκή έχει έδρα στο Χόνγκ Κόνγκ, και η Μαύρη στο Μάντισον.

Η Λευκή έχει 68 Βασιλείς τώρα, και η Μαύρη 4 Βασιλείς Μπαχομέχ.

Μεγάλη ανισότητα στα τάρταρα όπως καταλαβαίνετε. 

Η Βασιλομήτωρ, ηγέτης της Μαύρης, και ο Σαμαέλ ηγέτης της Λευκής, ήρθαν σε συμφωνία ότι θα δημιουργήσουν μαζί το παγκόσμιο κράτος που προανήγγειλε ο Ομπάμα στο Βερολίνο. Θα φέρει ο Σαμαέλ τον εκλεκτό του Υιό, το θηρίο το πρώτο, ενώ η Λίλιθ Λαμασθού απο το ήδη εκλεγμένο γένος Μπενεμόν, θα βάλει πνεύμα μέσα στον κλώνο του θηρίου για να δημιουργήσουν την εικόνα.

Η υποχώρηση του Σαμαέλ, είναι ότι ο Σαμαέλ θα σταματήσει την μείωση του πληθυσμού, και η Λίλιθ θα σταματήσει την αύξηση του πληθυσμού της Γής. Θα δούμε ενέργειες πάνω σε αυτό πως ακριβώς θα γίνει.

Πάνε να κυβερνήσουν μαζί, αλλά αυτή την φορά όχι απλά με αρχηγό τον Σαμαέλ, αλλά και οι δυο μαζί, Σαμαέλ και Λίλιθ.

Τα βρήκαν, προχωρούν σε συγκυβέρνηση του πλανήτη με σκοπό σε 3.5 χρόνια απο τώρα να έχουν έξω το θηρίο και την εικόνα του, ουσιαστικά το έτος 2017 με το τρέχον ημερολόγιο,η αλλιώς το 2012 σε πραγματικούς αριθμούς.

Ηδη ο Πούτιν πήρε εντολή απο εκείνους που εκπροσωπούν την Λίλίθ Λαμασθού,να παραδώσει τα πάντα στο παγκόσμιο κράτος.

Είμαστε σε ενα κομβικό σημείο.

Πρώτο σενάριο που μπορεί να γίνει τώρα, είναι ο Πόυτιν να κάνει όσες καθυστερήσεις μπορεί, να μην παραδώσει τα ηνία του ενεργειακόυ πλούτου της Ρωσίας, αλλά να υποκύψει στο τέλος.

Το άλλο σενάριο είναι να συνεχίσει να καθυστερεί, να στριμωχτεί τελικά, και αποτέλεσμα συτό να έχει τον παγκόσμιο πόλεμο.

Το τρίτο σενάριο, είναι ο Πούτιν να υποκύψει, και να έρθει άλλος Ρώσος να αναλάβει την εξουσία και να εκπληρώσει τις προφητείες.

Δεν μένει παρα να δούμε τι ακριβώς θα γίνει. Εδω είμαστε και θα τα δούμε όλα αυτά, διότι τώρα πήρε εντόλή ο Πούτιν, και μάλιστα η συμφωνία με όλους τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν την νοοτροποία του Κρόνου, βρέθηκαν στην G8, τα είπαν, τα μιλήσανε και τα βρήκανε. 

Επομένως, έχουμε τώρα αληθινή συγκυβέρνηση των αδελφοτήτων με σφραγίδα Σαμαέλ και Λίλιθ, των δύο ηγητόρων των δυνάμεων του Σατανισμού και του Βαμπιρισμού.

Εβαλαν τον δούλο του Σαμαέλ, και υποτακτικό τους Ομπάμα, που πήγε στο Βερολίνο (σε σημαδιακό σημείο) και είπε ότι υπάρχουν μόνο πολίτες και όχι έθνη.

Ετσι συγκυβερνούν ξανά τώρα οι δύο τους με σκοπό να φέρει ο καθένας τον εκλεκτό τους, και αποφάσισαν να είναι όλα έτοιμα ως το τέλος του 2016, ώστε η μητρική εταιρεία να ελέγχει τα πάντα στον πλανήτη.


Νεο σύνθημα έχουν τώρα: Δύο ηγέτες ενα Βασίλειο.

Ο Σαμαέλ και η Λαμασθού, με μαριονέτες το θηρίο και την εικόνα του στον κόσμο των ονείρων. 

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου, μερικές μικρολεπτομέρειες μένουν, και απο 1 Ιουλίου αρχίζουν.

Αφου το σχέδιο τους προχωρήσει, τοτε το 2017, η το 2012 το κανονικό, τότε θα θα πρέπει να ξεκινήσει το πανηγύρι, και να τελειώσει το 2029, η το κανονικό 2024.

Τότε αυτός που ονομάζουν μαρμαρωμένος βασιλιάς, ο πολέμαρχος του Θεού που βρίσκεται σε στάση, αφού είναι  χωρισμένος σε 270 κάτι μέρη, θα ξεμαρμαρώσει, που κάποτε το όνομα του ήταν Ιωάννης, αυτόν τα τον γνωρίζουν όλοι απο την κόψη και την όψη του. Τότε θα αρχίσει ο χαμός ο Μέγας.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger