Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΕΙ ΒΕΤΟ ΖΩΝΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ


Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
18 Ιουνίου 2013

Η Ρωσία δεν θα επιτρέψει την εισαγωγή ζώνης απαγόρευσης πτήσεων στη Συρία, δεδομένου ότι τις συνέπειες ενός τέτοιου βήματος μπορεί να τις δει κανείς στη Λιβύη, δήλωσε ένας κορυφαίος Ρώσος διπλωμάτης.
Έχουμε δει το Λιβυκό παράδειγμα για το πώς εφαρμόζεται μια τέτοια ζώνη. 
Δεν θέλουμε αυτό να επαναληφθεί στη συριακή σύγκρουση. Και νομίζω ότι κυρίως δεν θα επιτρέψουμε την επανάληψη αυτού του σεναρίου , "δήλωσε την Δευτέρα ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών Aleksandr Lukashevich .
Η Ρωσία είναι μόνιμο μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ και μπορεί να βάζει βέτο σε οποιαδήποτε από τις αποφάσεις της.
Το Σάββατο ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η τοποθέτηση των αντιαεροπορικών συστημάτων στην Ιορδανία για την επιβολή απαγόρευσης πτήσεων του καθεστώτος στη Συρία είναι παραβίαση του διεθνούς δικαίου.
Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επιτέθηκε, επίσης, στα σχέδια να στέλνουν περισσότερα όπλα στούς αντι-Ασσάντ αντάρτες σε συνέντευξη Τύπου στο Λονδίνο ενόψει της συνόδου κορυφής G8. 
Ο Ρώσος ηγέτης είπε ότι η αποστολή όπλων στους ανθρώπους που " τρώνε τα έντερα των εχθρών τους μπροστά στίς τηλεοπτικές κάμερες "είναι ενάντια όχι μόνο στους διεθνείς νόμους, αλλά και εναντίον των ανθρωπιστικών αρχών.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger