Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΛΑΧΑΝΑ ΜΕ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΚΟΡΠΙΟΥ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
26 Ιουνίου 2013


Η βιομηχανία μεταποίησης αγροτικών προϊόντων βρίσκεται σε μια τρελή βιασύνη για να αναλάβει τη γη, και φαίνονται πρόθυμοι να μην σταματήσουν μπροστά σε τίποτα. 
Σύντομα κοντά σας θα  είναι το λάχανο με δηλητήριο σκορπιού  σε κάθε κύτταρο. Φυσικά, ισχυρίζονται ότι είναι ασφαλές και θα οδηγήσει σε λιγότερη χρήση φυτοφαρμάκων, αλλά η ιστορία και η λογική λένε το αντίθετο.
Ετοιμαστείτε για τα γενετικά λάχανα που έρχονται με το δηλητήριο του σκορπιού, μόνο και μόνο για να σας φάνε. Λένε ότι θα απαιτούν λιγότερη χρήση φυτοφαρμάκων και φυσικά, θα είναι απολύτως ασφαλής. 
Ένα φυτοφάρμακο που έγινε με δηλητήριο σκορπιού, και κατασκευάστηκε γενετικά σε έναν ιό δοκιμάστηκε για πρώτη φορά το 1994. Είναι ενδιαφέρον, ότι οι επιστήμονες που ψέκασαν το πεδίο δοκιμής, φορούσαν πλήρη κοστούμια σώματος για να τους προστατεύσει από αυτό το "αθώο" δηλητήριο. 
Κάποιος πρέπει να αναρωτηθεί κατά πόσο ασφαλές θα μπορούσε να είναι όταν οι ίδιοι οι προγραμματιστές δεν το εμπιστεύονται! Φυσικά, ο επικεφαλής της μελέτης, ο καθηγητής David Bishop, επέμεινε ότι η δοκιμή ήταν ασφαλής αν και ο ίδιος επέλεξε να πάει διακοπές, αντί να βρίσκεται εκεί.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger