Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ... Η ΦΤΕΡΩΤΟ ΠΛΑΣΜΑ, ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ; {ΒΙΝΤΕΟ}



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr

28 Ιουνίου 2013


Η φωτογραφία λήφθηκε απο μια κάμερα άγριας φύσης/ελαφιών στη Ν. Γεωργία. 

Η κάμερα στήθηκε για να προσπαθήσει να πιάσει καταπατητές για κάποιο ακίνητο που οι ιδιοκτήτες παρατηρούσαν ένα φως στο δάσος μακριά από το σπίτι τους το βράδυ. 

Πιστέψαμε (τα όργανα επιβολής του νόμου),ότι η πηγή φωτός ήταν κυνηγοί κατά τη διάρκεια της νύχτας (πολύ συνηθισμένο για την περιοχή). Μετά από μια σειρά εκθέσεων από τον καταγγέλλοντα που αδυνατούσε να εντοπίσει τυχόν κυνηγούς στην περιοχή, ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έβαλε μια κάμερα. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έλεγξε την επόμενη μέρα την κάμερα  και επικοινώνησε μαζί μας για να ρίξουμε μια ματιά στις φωτογραφίες. 

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου δεν μου έιπε τι σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν, και έτσι δεν μπορούσα να εκφέρω τη γνώμη μου για τι νόμιζα ότι ήταν, και για το φόβο ότι δεν θέλαμε να βγάλουμε ο ένας τον άλλον τρελό. 

Έχω μια άλλη φωτογραφία που βρήκα από ένα Τμήμα Φυσικών Πόρων, περίπου την ίδια εβδομάδα απο μια διαφορετική φωτογραφική μηχανή σε μια διαφορετική θέση που είναι παρόμοια με αυτήν την εικόνα. 

Οπως μου είπε ο δασοφύλακας, ο ίδιος δεν έχει δει ποτέ κάτι παρόμοιο. 

Και σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν κάτι που θα έπρεπε να μοιραστώ με όλους.

Η φιγούρα που βλέπεται, δείχνει να κρατάει μια ράβδο ή  κάποιο είδος ραβδιού που εκπέμπει μια φωτεινή λάμψη.

Η φιγούρα είναι απίθανο να είναι μια νεράιδα, επειδή έχει μεγάλο ύψος. Περισσότερες πιθανότητες να είναι αγγελική οντότητα ή, ενδεχομένως ένα φτερωτό πλάσμα.

Δείτε το βίντεο με τις φωτογραφίες 


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger