Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ «ΚΡΟΝΟΥ», Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛ - Ο ΓΙΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
30 Ιουνίου 2013


Ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ’ αυτό τον κόσμο. 

Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει.


Το Man of Steel είναι μια αμερικανική ταινία του 2013 σε σκηνοθεσία Zack Snyder. 

Η ταινία ξεκινά στον πλανήτη Κρύπτον, όπου η Lara LorVan, η σύζυγος του ΖΟΡ- ΕΛ γέννησε ένα γιο. 

Αυτή και ο σύζυγός της έχουν γεννήσει το γιος τους, φυσικά, κατά παράβαση των βασικών νόμων του πλανήτη, όπου τα μωρά αναπαράγονται μέσω της γενετικής μηχανικής με πλανητικό «Κώδικα», που αποτυπώνει ακριβώς ποια είναι η θέση ενός ατόμου στη ζωή που πρόκειται να γίνει (ηγέτης, επιστήμονας κλπ).

Σύμφωνα με την ιστορία για τον Superman, ο ΚΑΛ-ΕΛ γεννήθηκε στον πλανήτη Κρύπτον, προτού εκτοξευθεί στη Γη ως βρέφος από τον επιστήμονα / πατέρα του ΖΟΡ- ΕΛ, στιγμές πριν την καταστροφή του Κρύπτον. 

Η τελευταία απεικόνιση  του ΖΟΡ- ΕΛ  παίζεται από τον ηθοποιό Ράσελ Κρόου. Τα εμβλήματα και οι θρόνοι των υψηλά πρεσβυτέρων του Κρύπτον είναι χωρίς αμφιβολία εμπνευσμένα από τις εικόνες και την ιστορία των αρχαίων προγόνων μας ΕΛ.

Εδώ βλέπουμε σε όλες τις εκδοχές της ιστορίας το συμβολικό θέμα της άφιξης του θεού (ο γιος των ΕΛ ) που έρχεται στη Γη.

Στην αρχική ταινία του Superman ο ΖΟΡ- ΕΛ (και η εσωτερική αίθουσα του Συμβουλίου) είναι ένα μνημείο για τον πλανήτη Κρόνο , το οποίο είναι σαφές, όταν κοιτάξουμε βαθύτερα στο συμβολισμό.  

Στις ταινίες του αρχικού την δεκαετία του 80 ( Superman και Superman 2 ) τον ΖΟΡ- ΕΛ έπαιξε ο Μάρλον Μπράντο που απεικονίζεται ως μια φυσική εκπροσώπηση του απόκρυφου νόμου του Θεού.

 Το S είναι επίσης σύμβολο του «ουροβόρου όφη»

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger