Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Ο ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ Ο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΖΑ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΩΝ


Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
5 Ιουνίου 2013


Αποδεικνύεται ότι οι Ναζί ήταν μια μάζα τοξικομανών, όπως και ο Αδόλφος Χίτλερ. 

Η μεθαμφεταμίνη σαν φάρμακο που ονομάζεται Pervitin, πολύ παρόμοια με το σημερινό crystal meth, μοιραζόταν σε εκατομμύρια ναζί στρατιώτες στην πρώτη γραμμή. Μια απελπιστική προσπάθεια για να τους κρατήσει σε εκγρήγορση με ενέργεια και αντοχή. Το φάρμακο έχει πολλές παρενέργειες,μια από τις οποίες είναι Η βία.
.
Το BBC ανέφερε ότι ο Αδόλφος Χίτλερ λάμβανε ενέσεις μεθαμφεταμίνης καθημερινά από το 1942 μέχρι το θάνατό του το 1945.

Οι Ναζί φέρεται να είχαν εθισμό απο τις επικίνδυνες ουσίες, συμπεριλαμβανομένων μια μορφή που είναι γνωστή σήμερα ως παράνομη μεθαμφεταμίνη, και επί του παρόντος ένα συνεχώς αυξανόμενο πρόβλημα στην Ευρώπη.

Αυτό το ναρκωτικό που χρησιμοποιείται ως καύσιμο απο την πλευρά της ναζιστικής πολεμικής προσπάθειας, φωτίζεται σε επιστολές που εστάλησαν κατ οίκον από στρατιώτες των ναζί, όπως ο Heinrich Boll, ένας διάσημος Γερμανός συγγραφέας που τιμήθηκε με το βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας το 1972.


Μια έκθεση του 2005 από το Der Spiegel δείχνει ότι ακόμη και οι γερμανοί ηγέτες αντλούσαν στα πόδια των στρατιωτών τους το φάρμακο, παρά το ότι ορισμένοι γερμανοί γιατροί είχαν επιφυλάξεις σχετικά με αυτό. Ο υπουργός υγείας του Ράιχ, Leonardo Conti, φέρεται να προσπάθησε να περιορίσει τη χρήση του Previtin, αλλά είχε περιορισμένη επιτυχία.



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger