Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΟ ΟΧΑΙΟ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΝΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΘΕΑΜΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
12 Ιουνίου 2013


Ένα αστυνομικό τμήμα στο Οχάιο, την Τρίτη υπερασπίστηκε έναν αστυνομικό που πυροβόλησε και σκότωσε πέντε μικρά γατάκια ενώ τα παιδιά του ιδιοκτήτη του σπιτιού παρακολουθούσαν ουρλιάζοντας και έκλαιγαν απο τρόμο, ο αστυνομικός τους είπε ότι τα ζώα θα πήγαιναν στο «παράδεισο με τα γατάκια»

Ένα στέλεχος απο την εταιρεία του Οχάιο για την πρόληψη της σκληρότητας στα ζώα είπε ότι ο αστυνομικός Barry Accorti είχε αποκριθεί σε μια καταγγελία από έναν ιδιοκτήτη σπιτιού τη Δευτέρα για τα νεογέννητα γατάκια που ζούσαν στην αυλή.

"Εκείνος ενημέρωσε ότι το καταφύγιο ήταν πλήρης και ότι αυτές οι γάτες θα πρέπει να πήγαιναν στον ουρανό μαζί με τις άλλες γάτες,"  εξήγησε η διευθυντής του Ohio SPCA Teresa Landon. "Υπέθεσε ότι θα τα πάρει σε ένα καταφύγιο και δε θα είχαν φόβο για ευθανασία εάν δεν υιοθετηθούν."

«Αντ 'αυτού, πήγε στο φορτηγό του, πήρε ένα όπλο, και περπάτησε γύρω απο το πίσω μέρος του σπιτιού και περίπου 15 μέτρα από την πίσω πόρτα πυροβόλησε και σκότωσε τα 8 - έως 10-εβδομάδων γατάκια. "

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger