Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

Η ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ


sdvdfgdfΤου Λιακόπουλου Δημοσθένη
Όταν για ένα ζήτημα σοβαρό,  αισθάνεσαι ότι σε πνίγει το δίκιο, το αυτονόητο δίκιο, δύσκολα βρίσκεις λόγια να εκφραστείς με τρόπο απλό και σύντομο.
Δεν ξέρω τι να πρωτοπώ για την νέα απάτη που η νέα τάξη προωθεί και στον τόπο μας.
Κάθε, λένε, σοβαρό κράτος, έχει τον δικό του αντιρατσιστικό νόμο. 
Κάθε υποκριτικό κράτος, σας λέω εγώ, έχει και τον δικό του δήθεν αντιρατσιστικό νόμο.
Είναι αδιανόητο να πρέπει να υπάρχει ξεχωριστός νόμος για να προληφθεί, ή να περιοριστεί ή και να τιμωρηθεί η παραβατική συμπεριφορά των πολιτών, ανάλογα με το αίτιο που την προκαλεί.
Αν  χτυπήσουν κάποιον  για να τον κλέψουν, ή αν τον χτυπήσουν επειδή είναι λαθρομετανάστης, σε τι διαφέρει; Το χτύπημα είναι χτύπημα και διώκεται ποινικά ούτως ή άλλως.
Αν όμως κτυπηθεί κάποιος επειδή είναι λαθρομετανάστης και η ποινή είναι μεγαλύτερη λόγω του αντιρατσιστικού νόμου, σε σχέση με το χτύπημα για την ληστεία, τότε πάμε σε ιδιότυπο ρατσισμό εις βάρος των πολιτών του κράτους, που δεν είναι λαθρομετανάστες ή νομιμοποιημένοι λαθρομετανάστες.
Ο αντιρατσιστικός επομένως νόμος είναι ρατσιστικός στην πράξη, εις βάρος των Ελλήνων.
Το ζουμί της υπόθεσης
Ο ρατσιστικός κατά της ελεύθερης άποψης, αντιρατσιστικός δήθεν νόμος, έχει σαν κύριο σκοπό να εμποδίσει την ελεύθερη άποψη σε μερικά κατ΄αρχήν θέματα.
Θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τους ομοφυλόφιλους και τους Εβραίους.
Το γούστο είναι ότι στην Ελλάδα, ούτε οι ομοφυλόφιλοι διώκονται από κανέναν, ούτε βέβαια και οι Εβραίοι.
Θέλουν μάλιστα να καθιερωθεί σαν κακούργηματική πράξη, η αμφισβήτηση του ότι 6.000.000 Εβραίοι σκοτώθηκαν από τους Ναζί σον Β΄Π.Π.
Για να χρυσωθεί το χάπι το ίδιο θα ισχύει, λένε,  για την γενοκτονία των Ποντίων και την γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας, που με ανθελληνικό τρόπο διαχωρίζονται, ενώ έγιναν ταυτόχρονα, νομίζεις και οι Πόντιοι, δεν είναι Έλληνες, αλλά κάτι άλλο, πράγμα που η ανθελληνική προπαγάνδα συστηματικά προωθεί.
Εφόσον λοιπόν καθιερωθεί δια νόμου, το να μην δικαιούνται, για παράδειγμα, η κ.Ρεπούση και κ. Κασιδιάρης να αμφισβητούν τις γενοκτονίες των Ελλήνων και των Εβραίων αντίστοιχα, εκτός και αν θέλουν να φυλακιστούν, εκείνο που θα έχει επιτευχθεί με τρόπο πρόστυχο στη χώρα μας, όπως και αλλού, είναι το αν μην δικαιούνται οι πολίτες, ή και οργανώσεις ή και επαγγελματικές επιχεςιρήσεις του κράτους, να έχουν διαφορετική άποψη σε συγκεκριμένα θέματα, επί ποινή εξόντωσης.
Αυτό όμως θα είναι η αρχή των δεινών.
Πριν αλέκτωρ λαλήσει, όποιος κάνει τον σταυρό του δημόσια, ή όποιος λέει δόξα Σοι ο Θεός, επειδή θα προκαλεί τους αλλόθρησκους, θα πηγαίνει μέσα λόγω κάποιας προσθήκη, από τις πολλές που θα γίνουν στον "αντιρατσιστικό" νόμο.
Όποιος πει ότι δεν συμφωνεί με την υιοθεσία παιδιών από τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, το ίδιο, αφού θα χαρακτηρίζεται σαν ρατσιστής.
Όποιος είναι κατά της παιδεραστίας, το ίδιο.
Όποιος δηλώσει ότι "ΜΟΝΟ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΩΖΕΙ", θα πηγαίνει μέσα, σαν ρατσιστής.
Τα ίδια όμως δεν γινότανε επι Διοκλητιανού;
Όποιος έχει διαφορετική άποψη από την καθεστηκυία του κράτους δυνάστη, του παγκόσμιου σε λίγο κράτους δυνάστη, θα πηγαίνει σε στρατόπεδο συγκέντρωσης.
Υπάρχουν επίσης πάμπολλα παραδείγματα Εβραίων, που διαφώνησαν με το αν σκοτώθηκαν 6.000.000 Εβραίοι ή μόνο 100.000 χιλιάδες (νομίζεις και έχει σημασία) και πήγανε φυλακή σε ευρωπαϊκές "δημοκρατικές" χώρες.
Όταν ήμουνα για παράδειγμα μικρός, άκουγα ότι στην Ελλάδα συνελήφθησαν 40.000 Εβραίοι από τους Ναζί. Καθώς μεγάλωνα άκουσα ότι τελικά 50.000 ήτανε τα θύματα τα εξ Ελλάδος. Το 2001, 60.000, ενώσήμερα διάβασα ότι ήτανε 70.000. 
Τελικά ΕΙΝΑΙ δικαίωμα της Ρεπούση και του Κασιδιάρη να πιστεύουν ότι θέλουν;
Ή μήπως πρέπει να τους εκτελέσει το δημοκρατικό μας κράτος, όπως τα λαμόγια στην αρχαία Αθήνα εκτέλεσαν τον Σωκράτη επειδή, ασχολιότανε με αυτά που υπάρχουν κάτω από την Γη (στα Τάρταρα), με αυτά που αιωρούνται στον ουρανό και τους θεούς δεν πίστευε και διαδίδοντας τις σκέψεις του διέφθειρε την νεολαία;
Ή μήπως πρέπει να τους σταυρώσουμε όπως οι Εβραίοι σταύρωσαν τον Χριστό επειδή αυτά που δίδασκε τους χαλούσαν την μπουγάδα;
Συμπέρασμα
Η ελευθερία της άποψης και της γνώμης, είναι καθιερωμένη, από τον νόμο του Θεού και από τον νόμο των Ελλήνων. Από ότι φαίνεται όμως, σύντομα δεν θα είναι  αποδεκτή από τον νόμο του  κράτους.
Οι συνεχείς προσθήκες που θα γίνονται στον δήθεν αντιρατσιστικό νόμο, θα αναγκάσουν τους πάντες να έχουν, επί ποινή εξόντωσης, τις ίδιες απόψεις και έτσι θα οδηγήσουν στον παγκόσμιο γκρι ομογενοποιημένο λαό, που με λίγες και απλές διατάξεις θα είναι ευκολοκυβέρνητος από την ΜΗΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (MOTHER COMPANY) που θα κυβερνάει τον πλανήτη φυλακή.
Ότι και να κάνουν όμως τα λαμόγια, ένα να θυμάστε.
ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΙΚΑ


prisonplanet

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger