Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

ΥΠΟΠΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΗΣ DAIMLER CHRYSLER MERCEDES BENZ C-CLASS ΓΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΜΒΡΥΙΚΩΝ ΔΙΑΠΛΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
12 Ιουνίου 2013

Το πρωί της 16 Μαίου,15 ιδιοκτήτες Mercedes φορώντας μάσκες κατέθεσαν συλλογικές καταγγελίες στο Συμβούλιο Καταναλωτών στην πόλη Shenzhen, υποστηρίζοντας ότι η Mercedes-Benz παράγει τοξικά αέρια, τα οποία είναι ιδιαίτερα επιβλαβή για την υγεία τους.
Η ιδιοκτήτρια της Mercedes-Benz κ. Luo είπε: «Οδηγούσα απλά το αυτοκίνητο της Mercedes, όταν ήμουν 6 μηνών έγκυος, ο γιατρός είπε ότι στο μωρό βρέθηκαν εμβρυϊκές δυσμορφίες, το DNA και το χρωμόσωμα έδειξαν ότι ο σύζυγός μου και εγώ είμασταν υγιείς. Στη συνέχεια, ο γιατρός είπε ότι η ατμοσφαιρική ρύπανση προκάλεσε ανωμαλίες στο έμβρυο. "
Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες των Mercedes-Benz, "Τα αυτοκίνητά μας έχουν μια πολύ ισχυρή μυρωδιά, αν τα αυτοκίνητα δεν χρησιμοποιούνται συχνά, δεν μπορείτε να καθίσετε στο εσωτερικό αμέσως." Οι περισσότεροι από αυτούς έφεραν τα αυτοκίνητά τους 2008-2012 στο "Shenzhen Yan Fu" και στο "Southern PengXing" και σε πολλά άλλα καταστήματα Mercedes-Benz 4S, τα αυτοκίνητα είναι βασικά Mercedes-Benz C-Class οχήματα του Πεκίνου της DaimlerChrysler, και ιδίως το C200 μοντέλο. 
Κατά τη διάρκεια της χρήσης, πολλοί ιδιοκτήτες βρήκαν το αυτοκίνητο να είχε μια έντονη μυρωδιά που ήταν πολύ μακριά ​​από την παραδοσιακή "νέα μυρωδιά των αυτοκινήτων", πολλοί ιδιοκτήτες βρέθηκαν αργότερα με λοίμωξη των πνευμόνων, φαγούρα και ερυθρότητα των οφθαλμών, ακόμη και εμβρυϊκές δυσπλασίες και καρκίνο.
Νωρίτερα στις 18 Μαρτίου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξέθεσαν τη χρήση των τοξικών καρκινογόνων ουσιών στα αυτοκίνητα της σειράς Benz, και πολλοί άνθρωποι πήραν την πρωτοβουλία να σταματήσουν την οδήγηση ή την οδήγηση με τα παράθυρα ανοιχτά. 
Ένας έλεγχος έδειξε ότι η φορμαλδεΰδη και το σύνολο των πτητικών οργανικών ενώσεων στο αυτοκίνητο ήταν 50% και 85% περισσότερο από ό, τι τα αντίστοιχα πρότυπα, αλλά η Mercedes-Benz αρνήθηκε να αναγνωρίσει τα αυτοκίνητά τους ότι είχαν θέμα τοξικών αερίων .
Το Συμβούλιο Καταναλωτών δήλωσε ότι θα υποβάλει ανακοίνωση καταγγελίας στον αντιπρόσωπο της  Benz, και θα καλέσει τις αρμόδιες αρχές επιβολής του νόμου να ερευνήσουν την υπόθεση.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger