Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΧΕΛΩΝΑ ΕΘΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗ ΝΙΚΟΤΙΝΗ ΚΑΠΝΙΖΕΙ 10 ΤΣΙΓΑΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
24 Ιουλίου 2013

Σύμφωνα με τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, σε ένα χωριό στα περίχωρα της Changchun ζει μια χελώνα που είναι εθισμένη στη νικοτίνη. Η επωνομαζόμενη χελώνα-αλιγάτορας καπνίζει περίπου 10 τσιγάρα την ημέρα. 

Ο φύλακας της χελώνας λέει ότι όποτε αισθάνεται την ανάγκη για ένα τσιγάρο, το ερπετό ταράζεται και αρχίζει το σφύριγμα.

Και πώς μια χελώνα εθίζεται στα τσιγάρα; 

Ένας τοπικός αρχιμάγειρας, με το επώνυμο Tang, ο οποίος βοηθά το αφεντικό του για τη φροντίδα της χελώνας, λέει ότι όλα ξεκίνησαν περίπου πριν από δύο μήνες, όταν παρατήρησε το ζώο ότι είχε χάσει το ενδιαφέρον για την καθημερινή διατροφή των ψαριών του. 

Μετά την επιθεώρηση του ερπετού, παρατήρησε ότι υπήρχε ενα αιχμηρό κόκαλο από κοτόπουλο μέσα στη μαλακή κοιλιά του, αλλά όταν προσπάθησε να το βγάλει έξω, έσπασε το χέρι του από τον πόνο, σχεδόν δάγκωσε τα δάχτυλά του. 

Ο Tang συνειδητοποίησε ότι ο μόνος τρόπος που θα μπορούσε να πάρει το οστό ήταν να αποσπάσει την προσοχή της χελώνας, κι έτσι πήρε ενα αναμμένο τσιγάρο που είχε στο στόμα του και το έδωσε  στο ζώο να το δαγκώσει. 

Η ιδέα του αποδείχθηκε αποτελεσματική, καθώς κατάφερε να αφαιρέσει τα αιχμηρά οστά απο το κοτόπουλο, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι αυτό θα οδηγούσε σε ενα ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger