Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΑΤΖΕΝΤΑ 21: ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ




Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
13 Ιουλίου 2013

Andromeda5
Τα συσκευασμένα μεσημεριανά γεύματα θα απαγορευθούν και οι μαθητές θα αποκλείονται από το να εγκαταλείπουν το σχολείο κατά τη διάρκεια του διαλείμματος για να αγοράζουν τρόφιμα σκουπίδια, στα πλαίσια ενός σχεδίου της κυβέρνησης το οποίο θα ανακοινωθεί την Παρασκευή.

Το σχέδιο, που καταρτίστηκε από τον John Vincent και τον Henry Dimbleby, ιδρυτές της εταιρείας τροφίμων Leon, έχει ως στόχο να αντιμετωπίσει την κακή δημόσια εικόνα των σχολικών γευμάτων.

Η έκθεση προτείνει μια σύνδεση μεταξύ διατροφής και ακαδημαϊκής επίδοσης, τονίζει ότι οι γονείς δαπανούν σήμερα περίπου £ 1 δις σε συσκευασμένα γεύματα, αλλά μόνο το 1% από αυτά καλύπτουν τις διατροφικές προδιαγραφές. Αντίθετα, επιστημονικές μελέτες δείχνουν ότι τα περισσότερα σχολικά γεύματα είναι μια πιο υγιεινή επιλογή.

Η έκθεση προτείνει μια σειρά μέτρων για τους επικεφαλής καθηγητές να αυξήσουν τη λήψη των σχολικών γευμάτωνΑυτά περιλαμβάνουν την απαγόρευση ανθυγιεινών συσκευασμένων γευμάτων, ζαχαρούχων ποτών, πατατάκια και γλυκά, ή ακόμα και μια συνολική απαγόρευση όλων των συσκευασμένων γευμάτων.

Τα παιδιά επίσης θα αποκλείονται να εξέρχονται από τις εγκαταστάσεις του σχολείου στο διάλειμμα, εμποδίζοντάς τους από την αγορά ανθυγιεινών τροφίμων, όπως τα φαστ φουντ.
Το σχέδιο προτείνει επίσης επιδότηση σχολικών γευμάτων για τα παιδιά στην πρώτη θητεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Προτείνει επίσης τις πληρωμές χωρίς μετρητά για να μειώσουν τις ουρές αναμονής και να αποτρέψουν τα παιδιά που λαμβάνουν δωρεάν σχολικά γεύματα να στιγματίζονται.

Τι σημαίνουν όλα αυτά;

1) Πληρωμές χωρίς μετρητα = Προώθηση της Υπερνέας τάξης πραγμάτων για το τσίπ RFID

2) Ατζέντα 21 =  Eπίτευξη των στόχων τους, με την απάτη για ενα καλύτερο περιβάλλον με αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες για την ελαχιστοποίηση των αποβλήτων. 

3) Γ.Τ.Ο: Γενετικά Τροποποιημένοι Οργανισμοι (Μεταλλαγμένα) = Ελεγχος των τροφών

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger