Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

8-ΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΥΤΟ ΗΛΙΟ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
30 Ιουλίου 2013


Στίς 25 Ιουλίου, η Μετεωρολογική Υπηρεσία στη Σαγκάη εξέδωσε κόκκινο συναγερμό για υψηλή θερμοκρασία, όπου έφτασε τους 39,3 ° C. 

Ωστόσο, σε μια τέτοια ζεστή μέρα, σε ένα εργοστάσιο στο Hongxing Road, ένα 8-χρονο κορίτσι γονατίζει στο έδαφος για να κάνει την σχολική της εργασία για ενα διάστημα 3 ωρών [απεικονίζεται ανωτέρω].

Το κορίτσι ήταν πολύ φοβισμένο απο τον πατέρα της για να σηκωθεί.

Φορώντας σορτς στο κάτω μέρος του σώματος της, τα γυμνά της γόνατα  ακουμπούσαν στο ζεματισμένο έδαφος του τσιμέντου. Ενας χρήστης του Διαδικτύου τράβηξε μια φωτογραφία το κορίτσι και δημοσιεύτηκε on-line, κατηγορώντας τους γονείς του κοριτσιού για σωματική τιμωρία.

Ο φύλακας του χώρου του εργοστασίου επιβεβαίωσε ότι πράγματι υπήρχε ένα μικρό κορίτσι που έκανε την εργασία της στα γόνατά κάτω από τον καυτό ήλιο. Είπε ότι η θερμοκρασία στην επιφάνεια του εδάφους ήταν κοντά στους 50 ° C, και το κεφάλι του μικρού κοριτσιού ήταν λουσμένο στον ιδρώτα.

Κατά τη διάρκεια του περιστατικού, μια περαστική γυναίκα προσπάθησε να πείσει το κορίτσι να σηκωθεί, αλλά η κοπέλα απάντησε: "Χωρίς την άδεια του πατέρα μου, δεν τολμώ να σηκωθώ"

Οι γείτονες υποστηρίζουν ότι αυτό το είδος της τιμωρίας έχει συμβεί πάνω από μία φορά.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger