Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ! ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΕ, ΑΦΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}


Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
6 Ιουλίου 2013

Εξοργισμένοι θεατές στη βόρεια Βραζιλία λιθοβόλησαν  τον διαιτητή ποδοσφαίρου Otavio da Silva σε θάνατο, κομμάτιασαν το σώμα του, αφού μαχαίρωσε έναν παίκτη, ο οποίος πέθανε στο δρόμο προς το νοσοκομείο.
Η αστυνομία αναφέρει ότι το περιστατικό συνέβη όταν ο διαιτητής έβγαλε κόκκινη κάρτα στον 30-χρονο παίχτη Josenir Abreu σε ένα παιχνίδιΟι δύο τους πιάστηκαν στα χέρια, και στη συνέχεια, ο Silva μαχαίρωσε τον Abreu.
Σύμφωνα με το τμήμα κρατικής δημόσια ασφαλείας, οι οπαδοί αποκεφάλισαν τον διαιτητή, και μετέπειτα διαμέλισαν το σώμα του.
Οι τοπικές εκθέσεις των ειδήσεων ανέφεραν ότι ο εξαγριωμένος όχλος κάρφωσε το κεφάλι του σε ένα πάσσαλο στη μέση του γηπέδου.
Η αστυνομία συνέλαβε έναν 27-χρονο στην εν εξελίξει έρευνα.
"Εμείς θα φέρουμε προ των ευθυνών όλων όσων εμπλέκονται σε αυτό το περιστατικό. Ένα έγκλημα ποτέ δεν θα δικαιολογήσει ενα άλλο. Ενέργειες σαν αυτή δεν αντιστοιχούν με τους νόμους του κράτους, "  δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Valter Costa.
Η αστυνομία φέρεται να ψάχνει για δύο ακόμη υπόπτους
Το περιστατικό έλαβε χώρα με φόντο τη Βραζιλία που αντιμετωπίζει αυξανόμενη πίεση για να δείξει ότι είναι ένα ασφαλές μέρος που θα φιλοξενήσει το 2014 το Παγκόσμιο Κύπελλο και τους ολυμπιακούς αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016.
Προσοχή: Αυτό το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες. Δείχνει το αποκεφαλισμένο πτώμα του Βραζιλιάνου διαιτητή.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger