Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
8 Ιουλίου 2013



Το βράδυ της 13 Νοεμβρίου του 1963 τέσσερις Βρετανοί έφηβοι περπατούσαν πρός το σπίτι τους, όταν είχαν μια πολύ παράξενη συνάντηση με αυτό που έμελλε να γίνει γνωστό ως το Θηρίο νυχτερίδα του Κεντ.

Ο John Flaxton, ο Mervyn Hutchinson και άλλοι δύο ακόμη ήταν επικεφαλής περπατώντας κατά μήκος ένος ήσυχου δρόμου, όταν κάτι τράβηξε την προσοχή τους. Ένα παράξενο αντικείμενο στον ουρανό. Με μια πρώτη ματιά φάνηκε να αιωρείται πάνω από ένα κοντινό χωράφι. Το περιέγραψαν ως μια λαμπερή σφαίρα, που είχε λίγα μέτρα πλάτος. Καθώς το παρακολουθούσαν, είδαν να κινείται αργά, με κατεύθυνση προς το πάρκο Sandling.

Καθώς οι τέσσερις έφηβοι ακολουθούσαν, το μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο ήρθε σε στάση, και άρχισε να αιωρείται πάνω από την περιοχή του δάσους του πάρκου Sandling. Στη συνέχεια, η σφαίρα κατέβηκε και εξαφανίστηκε πίσω από τα δέντρα, τότε η συνάντηση έγινε πραγματικά περίεργη.

Δεδομένου ότι οι τέσσερις παρακολουθούσαν, εξακολουθούσαν να αναρωτιούνται τι ήταν αυτό που έβλεπαν, κάτι που προέκυψε από το δάσος. Κάτι που δεν είχαν ξαναδεί σε προηγούμενη εμπειρία τους. Αργότερα υπέβαλλαν έκθεση στην τοπική αστυνομία, και ανέφεραν ότι ήταν περίπου 5 πόδια ύψος με εμφάνιση νυχτερίδας και, χωρίς κεφάλι. 

Αφού έμαθε για την περίεργη δραστηριότητα στο πάρκο Sandling, ένας άνδρας με το όνομα John McGoldrick και ένας φίλος του, πήγαν στο πάρκο για να δούνε και μόνοι τους. Αυτό ήταν μια εβδομάδα μετά την πρώτη έκθεση. Οι δύο άνδρες δήλωσαν ότι βρήκαν αποτυπώματα διαστάσεων 2 ποδών σε μήκος και περίπου 9 ίντσες. 

Ο τοπικός Τύπος, πήγε επίσης στο πάρκο και ανέφερε την ισοπεδωμένη βλάστηση και μια παράξενη λάμψη γύρω από την περιοχή των αρχικών παρατηρήσεων.

Οι εκθέσεις του Θηρίου νυχτερίδα και άλλων παράξενων φαινομένων στο πάρκο Sandling συνεχίζονται.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger