Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2013

Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΜΠΑΛΦΟΥΡ, ΚΑΙ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ {BINTEO}



Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
8 Ιουλίου 2013



Το σημερινό έθνος του Ισραήλ είναι μια εντελώς τεχνητή και αυθαίρετη κατασκευή που ήρθε ως αποτέλεσμα των πολιτικών ελιγμών που οδήγησε η Διακήρυξη Μπάλφουρ στις αρχές του 20ου αιώνα.    

Η Διακήρυξη Μπάλφουρ ήταν ένα γράμμα από το Βρετανό υπουργό Εξωτερικών Άρθουρ Μπάλφουρ, στο Λόρδο Ρόθτσάιλντ (Walter Rothschild, 2ος Βαρόνος Ρόθτσάιλντ , ένας ηγέτης της βρετανικής εβραϊκής κοινότητας, για τη διαβίβαση της Σιωνιστικής Ομοσπονδίας.

2 Νοεμβρίου 1917:

Αγαπητέ Λόρδε Ρόθτσάιλντ, έχω την μεγάλη ευχαρίστηση να μεταφέρω, εξ ονόματος της κυβέρνησης της Αυτού Μεγαλειότητος, την ακόλουθη δήλωση συμπάθειας για τις εβραϊκές σιωνιστικές φιλοδοξίες, η οποία έχει υποβληθεί και εγκριθεί από το Υπουργικό Συμβούλιο. 

 «Η κυβερνητική άποψη της Αυτού Εξοχότης με την εύνοια εγκαθίδρυσης στην Παλαιστίνη μιας εθνικής πατρίδας για τον εβραϊκό λαό, και θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διευκολύνουμε την επίτευξη αυτού του αντικειμένου, υπό την αυτονόητη προϋπόθεση ότι τίποτα δεν θα γίνει το οποίο μπορεί να θίγει τα πολιτικά και θρησκευτικά δικαιώματα των υφιστάμενων μη εβραϊκών κοινοτήτων στην Παλαιστίνη, ή πολιτικής θέσης δικαιώματα που απολαμβάνουν οι Εβραίοι σε οποιαδήποτε άλλη χώρα.       

Θα σας ήμουν ευγνώμων εάν φέρνατε τη δήλωση αυτή σε γνώση της Σιωνιστικής Ομοσπονδίας.

Με τιμή:

Άρθουρ Τζέιμς Μπαλφούρ.

Το βίντεο που θα δείτε περιέχει φωτογραφίες από διαφορετικές πόλεις της Παλαιστίνης κατά τη διάρκεια του 1920 και του 1930, πριν από τη δημιουργία του κράτους του Ισραήλ από τους Σιωνιστές το 1948.


Δείτε το βίντεο





atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger