Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Η CIA ΜΕΛΕΤΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ



Επιμέλεια άρθρου Vagedim

22 Ιουλίου 2013


Οπως ήδη αποκάλυψε  η CIA, χρηματοδοτεί μια μελέτη $ 630.000 για το αν  θα μπορούσε να ελέγξει τον καιρό και να σταματήσει την παγκόσμια κλιματική αλλαγή.


Εκτός από το να είναι εντελώς περιττή η καλή δουλειά που γίνεται από το HAARP , η μελέτη (όπως περιγράφεται από το "Mother Jones") θα εξετάσει την αλλαγή των καιρικών συνθηκών, θα εκτιμήσει την πιθανή ζημιά που μπορεί να κάνει, και θα δεί τις πιθανές συνέπειες για την ασφάλεια και τρόπους εκμάθησης πώς να ελέγχουν τον καιρό (ξέρετε, μετατρέποντάς την σε όπλο).


Η μελέτη εστιάζεται σε μεθόδους για να μειώσουν την ποσότητα του μονοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα που αντανακλά την εισερχόμενη ηλιακή ακτινοβολία.


"Είναι φυσικό ότι σε ένα θέμα όπως η κλιματική αλλαγή, ο Οργανισμός θα συνεργαστεί με τους επιστήμονες για  να κατανοήσουν καλύτερα το φαινόμενο και τις επιπτώσεις για την εθνική ασφάλεια, δήλωσε στο Mother Jones ο "Edward Price, ένας εκπρόσωπος της CIA. 


Η CIA, αρνήθηκε να σχολιάσει το κατά πόσον η μελέτη υπάρχει στην πραγματικότητα.


Η κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει από καιρό ασχοληθεί με την σκοτεινή τέχνη χειραγώγησης του καιρού, από την σπορά σύννεφων για να βρέξει στους στρατιώτες του Βιετνάμ, σε μια 20-ετή προσπάθεια να επηρεάσει την πορεία των τυφώνων.


atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger