Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

14-ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ 8 ΦΟΡΕΣ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΛΟΓΩ ΠΡΟΓΗΡΙΑΣ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση 
27 Αυγούστου 2013



Ένα 14χρονο αγόρι που έχει το σώμα ενός 110χρονου θα μπορούσε να πεθάνει τα επόμενα χρόνια λόγω μιας σπάνιας ασθένειας που τκαθιστά την ηλικία του οκτώ φορές γρηγορότερη από το κανονικό.

Ο Hussain Ali Khan, από το Μπιχάρ στην Ινδία, πάσχει από προγηρία που προκαλεί ταχεία γήρανση και επηρεάζει μόνο 80 άτομα σε όλο τον κόσμο.

Ο έφηβος, των οποίων οι γονείς είναι πρώτα ξαδέρφια, έχει δει πέντε από τα αδέλφια του να πεθαίνουν από την ίδια ασθένεια.

Παρά το γεγονός ότι οι πάσχοντες δεν αναμένεται να ζήσουν πολύ μετά την ηλικία των 14, ο Ali αρνείται να εγκαταλείψει την ελπίδα.

«Θέλω πάρα πολύ να ζήσω και ελπίζω ότι υπάρχει φάρμακο για την κατάστασή μου. Δεν φοβάμαι το θάνατο, αλλά οι γονείς μου έχουν υποφέρει πολύ," δήλωσε ο Ali.

«Θα ήθελα πολύ να ζήσω πολύ περισσότερο για αυτούς. Δεν θέλω να επιβαρύνονται με οποιοδήποτε περισσότερο πόνο."

Τα αδέλφια του Rehana, Iqramul, Gudiya και Rubina έχουν όλοι πεθάνει από προγηρία μεταξύ των ηλικιών 12 και 24.

Ένα πέμπτο παιδί, ένα αγόρι που πέθανε μέσα σε 24 ώρες από τη γέννησή του, επίσης πιστεύεται ότι είχε την σπάνια πάθηση.
  
Ο πατέρας του Αλή Nabi Hussain Khan, 50, είπε ότι θα σταματούσε να έχει παιδιά αν οι γιατροί είχαν διαγνώσει την ασθένεια νωρίτερα.

"Εμείς ποτέ δεν ακούσαμε για τη λέξη προγηρία. "Εάν ένας γιατρός μας είχε πει ότι ίσως τα παιδιά μας να υποφέρουν με κάποιου είδους γενετικό πρόβλημα θα είχαμε σταματήσει τα παιδιά. Όμως δεν ειπώθηκε τίποτα."

Πολλά παιδιά με προγηρία υποφέρουν από πόνο στις αρθρώσεις και οστεοαρθρίτιδα ισχίου.

atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger