Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

40 ΠΥΘΩΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΩΜΑΤΙΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! {ΒΙΝΤΕΟ}



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
17 Αυγούστου 2013


Λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα, όπου ένας γιγαντιαίος πύθωνας κατατρόπωσε μέχρι θανάτου δύο νεαρά αγόρια απο τον Καναδά, η αστυνομία έχει ανακτήσει 40 φίδια από ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. 

Τα ερπετά βρέθηκαν σε διάφορα πλαστικά δοχεία αποθήκευσης το βράδυ της Πέμπτης σε ένα δωμάτιο στο Brantford του Οντάριο, όπου ένα ζευγάρι είχε εκδιωχθεί από το σπίτι που έμεναν, είπε η αστυνομία σε μια δήλωση. 

Οι αξιωματικοί έχουν ανοίξει έρευνα για το περιστατικό, αλλά δεν είπαν που ήταν το ζευγάρι το διάστημα ή αν το ζευγάρι θα επιφορτιστεί με τους τοπικούς νόμους που απαγορεύουν την ιδιοκτησία πυθώνων. 

Τα φίδια, τα οποία κυμαίνονται σε μήκος από 30 εκατοστά έως 1,4 μέτρα, ήταν σε άσχημη κατάσταση υγείας και έχουν ληφθεί από την Καναδική Εταιρεία ΠροστασίαΖώων, όπου ένας κτηνίατρος έχει την παρακολούθησή τους. 

Το εύρημα έρχεται 11 ημέρες αφότου ο Connor και ο Noah Barthe ηλικίας έξι και τεσσάρων αντίστοιχα, έχασαν τη ζωή τους στην ανατολική πόλη της Campbellton στο New Brunswick, όταν ένας αφρικανικός πύθωνας δραπέτευσε από το ερπετάριο του και τους σκότωσε.

Εμπειρογνώμονες των ζώων εξέφρασαν την έκπληξή τους όταν έμαθαν την τραγωδία, πολλοί από αυτούς σημείωσαν ότι, ενώ ένας Αφρικανικός πύθωνας είναι ένα επικίνδυνο ζώο ικανό για θανάτωση μεγάλων θηραμάτων, δεν επιτίθεται κατά κανόνα στον άνθρωπο.

Δείτε το βίντεο




atheatignosi 

Andromeda5
LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger