Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ: "ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΚΡΙΣΗΣ" ΤΟΥ ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ ΠΙΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑ {ΒΙΝΤΕΟ}



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
20 Αυγούστου 2013


«Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο, όπου ένας "ηθοποιός κρίσης" προσποιείται έναν τραυματισμένο μαχητή της Αιγυπτιακής Αδελφότητας, προτού πιαστεί στην κάμερα, όπου επιδεικνύονται οι ψεύτικες πληγές του ζωντανά στο Αλ Τζαζίρα.

Κάπως χιουμοριστικά, ο πρωταγωνιστής που διαδραματίζει το ρόλο του θύματος σε αυτό το ιδιαίτερο σκετς ειδήσεων του Αλ Τζαζίρα με τίτλο, "Η Αίγυπτος σε αναταραχή", κρατάει τα μάτια του κλειστά, αλλά προσπαθεί να κλωτσήσει μακριά το χέρι του άλλου ηθοποιού που παριστάνει τον γιατρό όταν κατά λάθος ανυψώνεται το πουκάμισό του, εκθέτοντας το γεγονός ότι η σκηνή τους ήταν στημένη.

Μην περιμένετε το Αλ Τζαζίρα να τρέξει ποτέ αυτό το βίντεο ξανά στην τηλεόραση. Το TV execs στο Κατάρ το έχει σβήσει ήδη από τη μνήμη του γιατί είναι τόσο οφθαλμοφανές στημένο. 

Αυτό το κλιπ αποδεικνύει ό, τι μια στριμμένη προπαγάνδα προωθείται απο το κανάλι, και είναι πραγματικότητα. Πόσες φορές το έχουν κάνει πριν αυτό; Ποτέ δεν μπορεί να γνωρίζεις, αλλά τουλάχιστον έχετε προειδοποιηθεί  για μελλοντική αναφορά.

Δείτε το βίντεο




atheatignosi 

Andromeda5
LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger