Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ, ΤΑ ΙΕΡΟΣΟΛΥΜΑ


obama-bumsΤου Δημοσθένη Λιακόπουλου.

Το παζλ ολοκληρώνεται. Το σχέδιο ελέγχου της περιοχή γύρω από τα Ιεροσόλυμα, την μέλλουσα παγκόσμια πρωτεύουσα φθάνει στο τέλος του.
Με το που θα καθαρίσουν με την Συρία, έρχεται η σειρά της Ιορδανίας την οποία θα καθαρίσουν με συνοπτικές διαδικάσίες.
Το κλασικό παραμύθι με τα δήθεν χημικά όπλα που χρησιμοποιούν μισθοφόροι πεμπτοφαλαγγίτες που πολέμησαν στο Κοσυφοπέδιο και ίσως συμμετείχαν στο κάψιμο της Αθήνας, έχει επίσης παρουσιαστεί.
Με το καθάρισμα και της Ιορδανίας, μετά οι ειρηνευτικές (!!!!!!!!) δυνάμεις του ΟΗΕ θα μπουν στα Ιεροσόλυμα και εφόσον χρειαστεί θα χτυπήσουν τον εβραϊκό στρατό.
Θα ακολουθήσει κατα πάσα πιθανότητα η ανακύρηξη των Ιεροσολύμων από τον ΟΗΕ και την UNESCO, σε παγκόσμια πρωτεύουσα της ειρήνης και της ελπίδας.
Όπως μάλιστα πάνε τα πράγματα, μέχρι να γίνουν αυτά, ίσως μέχρι το 2016, ξαναλέω ίσως, σύμφωνα με πληροφορίες που έχω, η φτώχεια και η οικονομικλή κατάρρευση θα οργιάζουν παντού.
Τότε,ένας πολύ μεγάλος οικονομικός οργανισμός, η ΜΗΤΡΙΚΉ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (MOTHER COMPANY), θα αναλάβει μέσα στο 2017 το παγκόσμιο χρέος και επομένως τον έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας.
Αυτό βέβαια ακούγεται ότι είναι το σχέδιο. Τα σχέδια του κακού όμως μιά ζωή δεν βγαίνανε, αφού όπως λέει η αγαπημένη ρήση του γέροντος Παϊσίου, όλοι έχουν τα σχέδιά τους, θέλουν δεν θέλουν όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού.

prisonplanet

Andromeda5
LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger