Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Η ΠΡΩΤΗ ΚΡΕΑΤΟΜΑΖΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΘΗΚΕ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ!



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
5 Αυγούστου 2013

Στην βρετανική πρωτεύουσα για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας μαγειρεύτηκε και καταναλώθηκε ένα κομμάτι κρέας, που έχει δημιουργηθεί εξ ολοκλήρου από βλαστικά κύτταρα

Ένα κομμάτι βοείου κρέατος που ζυγίζει 141 γραμμάρια και αναπτύχθηκε σε ένα εργαστήριο στο Πανεπιστήμιο του Maastricht απο τον Καθηγητή Mark. 

Σε ένα εστιατόριο στο κεντρικό Λονδίνο, όπου το όνομα κρατείται μυστικό, καταναλώθηκε ένα κομμάτι κρέας, το οποίο υπολογίζεται σε 250.000 ευρώ.

Κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών στα καταστήματα θα υπάρχει κρεατόμαζα απο μοσχάρι, αρνί, χοιρινό και πουλερικά.

Ο Mark Post, του οποίου η ομάδα στο Πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ στην Ολλανδία ανέπτυξε το μπέργκερ, ελπίζει ότι η παραγωγή κρέατος στο εργαστήριο θα μπορούσε τελικά να βοηθήσει θρέψει τον κόσμο και να καταπολεμήσει την κλιματική αλλαγή.

Οπως προβλέπει η Ατζέντα 21 θα πρέπει να καταργηθεί η κτηνοτροφία γιατί μία αγελάδα, παράγει τόσα αέρια θερμοκηπίου σε ετήσια βάση, όσα και ένα τζιπ 4Χ4. Θα αρχίσει η βιομηχανική κατασκευή κρεατόμαζας, (όπως πριν 13 χρόνια αποκάλυψε ο Δημοσθένης Λιακόπουλος) σύμφωνα με τις οδηγιες του codex alimentarius που θα σκοτώσει την μάζα, δηλαδή τον εναπομείναντα εξαθλιωμένο πληθυσμό, και που φυσικά θα την τρώνε μόνο όσοι έχουν το χάραγμα του Αντιχρίστου.

atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger