Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΕ «ΕΜΠΟΡΟ ΟΡΓΑΝΩΝ» ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΝΟΣ ΑΓΟΡΙΟΥ {ΒΙΝΤΕΟ}



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
29 Αυγούστου 2013


Οι συγκλονιστικές λεπτομέρειες της επίθεσης σε μια αγροτική περιοχή της πόλης Linfen  έχουν γίνει πρωτοσέλιδα σε όλο τον κόσμο, αλλά το κίνητρό της γυναίκας παραμένει ένα μυστήριο. 

Η αστυνομία κυνηγά έναν ύποπτο που έβγαλε τα μάτια ενός 6χρονου αγοριού και τον άφησε σε μια περιοχή, ανακοίνωσε η αστυνομία στην πόλη Linfen στην επαρχία Shanxi. 

Οι γονείς του αγοριού είπαν ότι βρέθηκε αναίσθητος στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, όχι πολύ μακριά από το σπίτι, με αίμα στο πρόσωπό του. 

Οι συγγενείς του αγοριού είπαν ότι η αστυνομία τους είπε ότι βρήκαν τους βολβούς του ματιού του στην ευρύτερη περιοχή. 

Οι τοπικές ειδήσεις ανέφεραν ότι το αγόρι έπαιζε μόνο στην αυλή του, στην ύπαιθρο. Φάνηκε να βρίσκεται υπό την επήρεια ναρκωτικών και ανέκτησε τις αισθήσεις του εκείνη τη νύχτα καθ 'οδόν προς το νοσοκομείο στην επαρχιακή πρωτεύουσα της Taiyuan, κραυγάζοντας ότι κάποιος τον κρατούσε και του έβγαζε τα μάτια με ένα εργαλείο.

Το αγόρι υποβλήθηκε σε εγχείριση 
αλλά υπήρξε έντονος πόνος και κλάμα.


Η αστυνομία στην Fenxi County της βόρειας επαρχίας της Shanxi είπε ότι έχει ένα βίντεο από μια κάμερα επιτήρησης το οποίο δείχνει μια γυναίκα, με βαμμένα κίτρινα μαλλιά, με το 6-χρονο αγόρι του οποίου τα μάτια έβγαλε αργότερα.

Το αγόρι,"Ρωτά γιατί ο ουρανός είναι πάντα σκοτάδι ... γιατί δεν είναι πρωί ακόμα." «Έχουμε πει μόνο ότι έχει κάποια βλάβη στα μάτια και είναι καλυμμένα με επίδεσμο. Είναι δύσκολο να του το εξηγήσω. Είναι το πιο σπαρακτικό πράγμα ». 

Το αγόρι έπαιζε με έναν γείτονα του το Σάββατο το βράδυ, όταν άκουσε κάποιον να φωνάζει το όνομά του. Η γυναίκα τον άρπαξε απο την περιοχή γύρω από το ξενοδοχείο και του έβγαλε τα μάτια.

Δείτε το βίντεο




atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger