Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 11 Αυγούστου 2013

Η ΙΑΠΩΝΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΑΝΙΚΟΕπιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
11 Αυγούστου 2013


«Πόσο αξίζει 1000000000000000 γεν; 
Λοιπόν, ένα τετράκις εκατομμύρια γιεν είναι αξίας περίπου 10.500 τρισεκατομμύρια δολάρια.
Πρόκειται για ένα ποσό χρημάτων που είναι μεγαλύτερο σε συνδιασμό των "οικονομιών της Γερμανίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου". Πρόκειται για ένα τέτοιο εκπληκτικό ποσό χρέους που είναι δύσκολο να φτάσει ακόμη και το μυαλό σας. 
Το δημόσιο χρέος ως ποσοστό του ΑΕΠ στην Ιαπωνία θα φθάσει το 247% αυτό το έτος, και οι Ιάπωνες ξοδεύουν σήμερα περίπου το 50% όλων των κεντρικών φορολογικών εσόδων του δημοσίου για την εξυπηρέτηση του χρέους.
Ρεαλιστικά, υπάρχουν μόνο δύο τρόποι από αυτήν την συντριπτική παγίδα του χρέους για τους Ιάπωνες. Η να το αμελήσουν, η να προσπαθήσουν να διογκώσουν το χρέος. Σε αυτό το σημείο, οι Ιάπωνες επέλεξαν να προσπαθήσουν να διογκώσουν το χρέος. 
Έχουν ξεκινήσει το μεγαλύτερο πείραμα ποσοτικής χαλάρωσης που μια μεγάλη βιομηχανική χώρα έχει επιχειρήσει από την εποχή της Δημοκρατίας της Βαϊμάρης. 
Ώσπου να τελειώσει αυτό το πρόγραμμα, η νομισματική βάση της Ιαπωνίας θα έχει σχεδόν διπλασιαστεί. Ομως οι αρχές στην Ιαπωνία είναι απελπισμένοι. Ξέρουν ότι η ιαπωνική βόμβα του χρέους θα μπορούσε να πυροδοτήσει παγκόσμιο πανικό, ανά πάσα στιγμή, και προσπαθούν να βρουν μια διέξοδο που δεν θα προκαλέσει πολύ πόνο.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger