Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΛΑΘΡΑΙΑ ΤΗ ΧΕΛΩΝΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΡΥΒΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ!



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
7 Αυγούστου 2013
Ένα άτομο προσπάθησε να περάσει λαθραία το κατοικίδιο ζώο του (μια χελώνα) μέσω της ασφάλειας στο διεθνή αερολιμένα Guangzhou Baiyun κρύβοντάς τη μέσα σε ένα χάμπουργκερ KFC.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 29ης Ιουλίου, όταν ένας άνδρας, με το επώνυμο Li, ήταν έτοιμος να επιβιβαστεί στην πτήση 345 της China Southern Airlines στο Πεκίνο. 
Καθώς ο Λι πέρασε από την ασφάλεια του αεροδρομίου, τα μηχανήματα ακτινών ελέγχου εντόπισαν κάποιες "περίεργες προεξοχές» να βγαίνουν από ένα KFC μπέργκερ που ο άνθρωπος είχε συσκευασμένο στην τσάντα του.
Το προσωπικό του αεροδρομίου διαπίστωσε ότι οι προεξοχές φαίνονται ύποπτες όπως περίσσευαν τα άκρα της χελώνας, και ζήτησαν να επιθεωρήσουν τις αποσκευές του Λι.
«Δεν υπάρχει καμία χελώνα εκεί μέσα, μόνο ένα χάμπουργκερ," φέρεται να επέμεινε ο Λί."Δεν υπάρχει τίποτα το ιδιαίτερο να δείτε μέσα."
Ο Λί τελικά συναίνεσε στην επιθεώρηση μετά από επανειλημμένες αιτήσεις από το αεροδρόμιο του προσωπικού, ο οποίος αποκάλυψε το κατοικίδιο ζώο του, και συγκεκριμένα μια χελώνα που είχε κρύψει στο εσωτερικό του μπέργκερ. 

Όταν ρωτήθηκε γιατί είχε επινοήσει αυτή την παράξενη ιδέα, ο Λι είπε ότι ήθελε μόνο να ταξιδέψει μαζί με την "αγαπημένή" του χελώνα.
Το προσωπικό εξήγησε υπομονετικά ότι οι χελώνες δεν μπορούν να μεταφέρονται λαθραία στο αεροπλάνο, και ο Λί  πρόθυμα συμφώνησε να δώσει σε έναν φίλο του τη φροντίδα για το κατοικίδιο ζώο του, ενώ αυτός θα έλειπε.
atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger