Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΟΙ ΚΥΝΔΥΝΟΙ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ HPV (GARDASIL ΚΑΙ CERVARIX) ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ {ΒΙΝΤΕΟ}



Επιμέλεια άρθρου Vagedim atheatignosi.gr 
12 Αυγούστου 2013


Το Gardasil και το Cervarix, τα δύο εμβόλια κατά του καρκίνου του τραχήλου, σε μεγάλο βαθμό προωθούνται μέσω γιατρών, κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και διαφήμισης, καθώς προσφέρονται σε κορίτσια και αγόρια ηλικίας 9 έως 26. 

Ο εμβολιασμός HPV (Human papilloma virus, Ιός των ανθρωπίνων θηλωμάτωναποτελείται από τρία τρυπήματα μέσα σε περίοδο 6 μηνών. Εκατομμύρια κορίτσια έχουν ήδη εμβολιαστεί. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τα εμβόλια αποτρέπουν τον τραχηλικό καρκίνο.

Οι αρμόδιες αρχές για την υγεία υποστηρίζουν ότι ο καρκίνος του τραχήλου προκαλείται από τον Ιό των Ανθρωπίνων Θηλωμάτων, αλλά το 90% όλων των μολύνσεων HPV αυτο-καθαρίζονται και δεν αποτελούν κίνδυνο για την υγεία των γυναικών με έναν υγιεινό τρόπο ζωής. 

Το 90% όλων των θανάτων από καρκίνο του τραχήλου της μήτρας συμβαίνουν σε χώρες του τρίτου κόσμου, λόγω χρόνιου υποσιτισμού, κακές συνθήκες υγιεινής και έλλειψη τεστ Παπανικολάου. Οι HPV λοιμώξεις είναι πολύ συχνές. Υπάρχουν πάνω από 100 τύποι HPV, εκ των οποίων περίπου 20 θεωρούνται υψηλού κινδύνου για καρκίνο του τραχήλου. 

Επειδή τα εμβόλια δεν προλαμβάνουν τη λοίμωξη από τους άλλους τύπους του HPV, οι γυναίκες θα εξακολουθούν να χρειάζονται τακτικά τεστ Παπανικολάου!

Το Gardasil και το Cervarix δεν παρέχει καμία προστασία για τις γυναίκες που έχουν ήδη μολυνθεί από HPV και μπορει να αυξήσουν τον κίνδυνο ανάπτυξης προκαρκινικών αλλοιώσεων από το (Gardisil ή Silgard) που γίνεται απο τη Merck. Το Cervarix είναι κατασκευασμένο από την εταιρεία GlaxoSmithKline.Τόσο το Gardasil όσο και το Cervarix περιέχουν το ανοσοενισχυτικό αλουμινίου, μια τοξίνη που μπορεί να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες.

Το Gardasil περιέχει 0.225 mg υδροξειδίου του αργιλίου ανά ένεση και το Cervarix περιέχει 0,5 mg υδροξειδίου του αργιλίου ανά ένεση.

Οι υγειονομικές αρχές ισχυρίζονται ότι το Gardasil και το Cervarix είναι «ασφαλή», επειδή ο αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών που αναφέρθηκαν κατά τη διάρκεια κλινικών δοκιμών ήταν σχεδόν ταυτόσημες με την ομάδα ελέγχου, που δόθηκε στα εμβόλια placebo. 

Το placebo επίσης περιέχει υδροξείδιο του αργιλίου, προκαλώντας παρόμοιο αριθμό ανεπιθύμητων ενεργειών! Στο 73,3% των συμμετεχόντων που εμβολιάστηκαν έχουν προκληθεί:

Σπασμοί, εγκεφαλικά επεισόδια, παράλυση, σύνδρομο Guillain-Barré, λιποθυμία, κώμα, πονοκεφάλους, χρόνια κόπωση, αυτοάνοσα νοσήματα, θρόμβους αίματος, μυϊκή αδυναμία, πόνος στις αρθρώσεις, αρθρίτιδα, πόνους στο στήθος, δύσπνοια, προβλήματα στην καρδιά , τριχόπτωση, απώλεια βάρους, ναυτία, εμετό, αλλαγή διάθεσης, άγχος, αϋπνία, τρόμος, κνησμός, ερύθημα, οίδημα, πόνος στην πλάτη, διόγκωση των λεμφαδένων, διαταραχές ύπνου, προβλήματα στην ομιλία, την όραση και απώλεια ακοής, θρόμβωση, διόγκωση του ήπατος, ρήξη κύστεις των ωοθηκών, πόνοι περιόδου και αλλαγές του κύκλου, διευρυμένες σάλπιγγες, κύστες των ωοθηκών, στειρότητα, αποβολές, θνησιγένεια, γενετικές ανωμαλίες, καρκίνο του τραχήλου.

Δείτε το βίντεο



atheatignosi

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger