Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

"ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ" ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΣΕ ΣΠΗΛΙΑΕπιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
10 Σεπτεμβρίου 2013


Μια 43χρονη γυναίκα έχει περάσει τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής της σε μια σπηλιά στην κορυφή ενός βράχου ύψους 100 μέτρων στο χωριό Gaoqiaoba, στο Enshi μια πόλη της επαρχίας Hubei, παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις της οικογένειάς της για να επιστρέψει στο σπίτι.

Με μια πράα φωνή που μοιάζει με τον ήχο ενός φοβισμένου ζώου, η Ρεν Guoying έχει μείνει στη βρώμικη σπηλιά μόνο με τις βασικές της ανάγκες από το 2007.

Σήμερα, ο σύζυγός της, ο γιος και η κόρη της δεν έχουν ιδέα γιατί επέλεξε να τους αφήσει για να ζήσει μόνο με τα νερά της πηγής και τα άγρια φρούτα στην απομακρυσμένη ορεινή περιοχή.

Η οικογένεια είπε ότι είχε μια ευτυχισμένη και φυσιολογική ζωή πριν μετακομίσει στο νέο της σπίτι, το 2007, όταν η Ρεν έφυγε ξαφνικά απο το σπίτι και εγκαταστάθηκε στη σπηλιά.

Η οικογένεια συνεχίζει να επισκέπτετε τη Ρέν τακτικά στη σπηλιά της, φέρνοντας της φαγητό και τα λαχανικά της, αλλά ποτέ δεν έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στο σπίτι.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger