Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΚΘΕΣΗ ΜΑΙΜΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ .. ΑΠΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ «ΣΤΑΣΗ»



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Σεπτεμβρίου 2013


Η υπερθέρμανση του πλανήτη δεν έχει σταματήσει - βρίσκεται σε μια «παύση» και είναι πιθανό να επιστρέψει με περισσότερους καύσωνες, ξηρασίες, πλημμύρες και άνοδο της στάθμης της θάλασσας - σύμφωνα με ένα σχέδιο έκθεσης από κορυφαίους επιστήμονες.
Η 127 σελίδων έκθεση των Ηνωμένων Εθνών, και μια μικρότερη περίληψη για τη χάραξη πολιτικής αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Στοκχόλμη στις 27 Σεπτεμβρίου, δείχνουν ότι μια επιβράδυνση στην αύξηση της θερμοκρασίας της Γης μπορεί να εξηγηθεί από την ηφαιστειακή τέφρα και μια κυκλική βουτιά στην ενέργεια που εκπέμπεται από τον ήλιο.




Αν και είναι πιθανό να προσελκύσει αντιδράσεις από σκεπτικιστές - που λένε ότι η κλιματική αλλαγή δεν είναι προκαλούμενη από τον άνθρωπο - η Διακυβερνητική Επιτροπή του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή είναι πιθανό να σταθεί με τολμηρές αξιώσεις για να διασώσουν τη φήμη τους μετά τη δημοσίευση της τελευταίας έκθεσης του 2007.

Στην έκθεση αυτή, οι επιστήμονες λανθασμένα ισχυρίστηκαν οτι τα Ιμαλάια θα έλιωναν μέχρι το 2035.


atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger