Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
19 Σεπτεμβρίου 2013


Ο Guy Whittall πήρε την τρομάρα της ζωής του, όταν ανακάλυψε εναν κροκόδειλο 2,5 μέτρα να κρύβεται κάτω από το κρεβάτι του, στη Ζιμπάμπουε. 

Ο 40-χρονος κοιμόταν με το 150 κιλών θηρίο που βρισκόταν κάτω από αυτόν για περισσότερο από οκτώ ώρες - που μπήκε κρυφά στο κατάλυμα του. 

Ευτυχώς, ο κροκόδειλος δεν τον δάγκωσε δεδομένου ότι ο ανυποψίαστος κ. Whittall εταλάντευσε τα πόδια του πάνω από το κρεβάτι το επόμενο πρωί . 

«Το πραγματικά ανησυχητικό πράγμα για το όλο επεισόδιο είναι το γεγονός ότι καθόμουν στην άκρη του κρεβατιού το πρωί, με γυμνά πόδια και μόλις λίγα εκατοστά μακριά από τον κροκόδειλο, ». εξήγησε . 

»Οι κροκόδειλοι ειδικεύονται στο να κρύβονται, γι 'αυτό και έχουν επιβιώσει στη Γη για τόσο πολύ καιρό και γιατί είναι οι τελευταίοι δολοφόνοι στο νερό», και πρόσθεσε: «Ο κροκόδειλος ήρθε από τον ποταμό Turgwe που είναι μερικά χιλιόμετρα από το σπίτι. 

«Συχνά περιπλανιούνται ειδικά όταν κάνει κρύο και βρέχει. Νομίζω ότι του άρεσε κάτω από το κρεβάτι γιατί ήταν ζεστό. " Ο ίδιος, ιδοποιήθηκε για τον κίνδυνο όταν άκουσε τις κραυγές μιας υπηρέτριας καθώς έτρωγε πρωινό. 

Ο κροκόδειλος τελικά δέθηκε με σχοινιά πριν τον απελευθερώσουν.


atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger