Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΗΤΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ: Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ GOBLIN



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 
Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Σεπτεμβρίου 2013


Ένα goblin είναι ένα θρυλικό κακό ή σκανταλιάρικο πλάσμα, ένας τερατώδης κακός δαίμονας, καλικάντζαρος, ενα ξωτικό, (νεφελίμ), ή κάτι κακό σαν φάντασμαΤα Tokoloshes καλούνται από κακόβουλα άτομα για να προκαλέσουν προβλήματα στους άλλους.Τα Tokoloshe, σύμφωνα με τον σαμάνο Ζουλού Credo Mutwa, έχει γίνει γνωστό οτι παίρνουν πολλές μορφές. Μια μορφή που απεικόνισε ως Tokoloshe είναι μια αρκούδα-σαν ανθρωποειδές ον.

Η 53-χρονη Pitse James λέει ότι θρηνεί για τον 27-χρονο γιο της Tshepo, διότι δεν απολαμβάνει τη ζωή του, όπως οι άλλοι νέοι.

Η Pitse λέει ότι βλέπει με τρόμο, ότι ο γιος της έχει σεξουαλική επαφή με ένα θηλυκό ξωτικό. 

Θέλει το τσάι και τα τρόφιμα να τα μοιράζεται μονο με το tokoloshe (goblin) που μόνο αυτός μπορεί να δει. Μιλά και γελάει μαζί του, αλλά επιτίθεται στην οικογένειά του και καταστρέφει τα πράγματα στην καλύβα τους.

Γι 'αυτό ο πατέρας του έφυγε. και η μητέρα του, ο αδελφός και η αδελφή του τον έχουν εγκαταλείψει. 

Η Pitse είπε ότι η ζωή του Tshepo άλλαξε όταν τον πήγε σε έναν παλιό sangoma (παραδοσιακό θεραπευτή) για να τον βοηθήσει να προσέξει την προγονική κλήση του.

Ο ηλικιωμένος έκανε χαρακιές στο μέτωπο του Tshepo και στα κάτω άκρα και είπε: "Αν δεν με ακούσετε, θα το δείτε και μόνοι σας. " Αλλά ο sangoma άλλαξε τη ζωή του και της οικογένειάς του σε εφιάλτη. 

Ο Tshepo βρέχεται και αντί να λουστείαναμιγνύει τη λάσπη και κολυμπά σε αυτή. Τρώει κάτω απο την κουβέρτα του και μοιράζεται το φαγητό του με το πλάσμα. 

Ο Tshepo είπε ότι είναι ερωτευμένος με το tokoloshe. "Αυτό δεν είναι μια ηλικιωμένη γυναίκα, αλλά ένα νεαρό κορίτσι», είπε. Λέει, οτι την τροφοδοτεί ο ίδιος δεδομένου ότι δεν μπορεί η ίδια να φάει. 

Ο Sangoma Mandla Mnqwazi είπε οτι οι παλιοί sangoma δαίμονες έχουν μπεί στον Tshepo ". Αυτός πρέπει να αντιμετωπιστεί, όχι με Muthi (όρος για την παραδοσιακή ιατρική στη Νότια Αφρική) αλλά με αγίασμα "Αν η οικογένεια βρεί κάποιον που ξέρει πώς να χρησιμοποιήσει το νερό, θα θεραπευτεί».



atheatignosi 

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger