Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ: ΥΠΟΧΩΡΕΙ Η ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΦΟΤΗΤΑ - ΞΑΝΑΝΟΙΓΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ - ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ - ΣΤΙΣ 7 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Ο ΝΕΟΣ ΓΥΡΟΣ


liakopoulosΌπως είχαμε πεί από τις 8 Φεβρουαρίου του 2013, το κατεστημένο της σατανικής ελίτ που κυβερνά τις κυβερνήσεις, αποφάσισε να σταματήσει την συνεργασία τόσο  με την Λευκή Αδελφότητα, όσο και8 με την Μαύρη.
Έτσι, μετά την συνδιάσκεψη της Μόσχας, που έγινε με την ευκαιρία της G20 και όπου προσπάθησαν να χτυπήσουν την Λίλιθ καταλήγοντας στο φιάσκο του δήθεν μετεωρίτη, οι Λευκή Αδελφότητα προσεχώρησε πλήρως στον σατανισμό και η μαύρη στον βαμπιρισμό.
Αυτά μπορεί να ακούγονται σαν βαθιά συνωμοσία, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα, που δυστυχώς όπως όλα όσα έχω πει ως τώρα, θα επιβεβαιωθεί χωρίς καμία αμφιβολία μπροστά στα μάτια όλων.
Η Λευκή Αδελφότητα, στην οποία προσεχώρησε και ο πρώην εκλεκτός της Μαύρης, ο Ομπάμα, προσπάθησε με το νόμο για την υγεία, τον περιβόητο OBAMA CARE με τον οποίο υποτίθεται θα έδιναν υγεία για όλους τους Αμερικανούς, να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ, όπως βέβαια θέλει να μειώσει τον παγκόσμιο πληθυσμό κάτω από ένα δις, ώστε να είναι ελέγξιμος σε περίπτωση ξεσηκωμού απέναντι στην παγκόσμια χούντα που ετοιμάζουν.
Εντωμεταξύ, τον περασμένο Ιούνιο, όπως είπα σε ζωντανή εκπομπή του διαδικτύου, οι δύο αδελφότητες είχαν συμφδωνήσει σε ένα μίνιμουν πακέτο μέτυρων που θα προωθούσε την αγελαδοποίηση και τον έλεγχο των ανθρώπινων κοινωνιών, κρατώντας όμως τον πληθυσμό σταθερό.
Έτσι μόλις ο νόμος του Ομπάμα για την υγεία ήρθε μαζί με τον προϋπολογισμό, η Μαύρη Αδελφότητα,  που σε αντίθεση με την Λευκή θέλει να αυξήσει τον παγκόσμιο πληθυσμό, αντέδρασε.
Με το κόμμα του τσαγιού όπως το λέει και το οποίο ελέγχει, έβαλε και τους Ρεπουμπλικάνους στο παιχνίδι καιθ κοντράρισε τον προϋπολογισμ'ό των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να κινδυνεύει το κράτος με εσωτερική στάση πληρωμών στις 17 Οκτωβρίου και με εξωτερική στάση πληρωμών στις 31 Οκτωβρίου.
Πριν από λίγο ακούστηκε ότι 
1. Θα γίνουν αλλαγές στον OBAMA CARE, αλλιώς δεν θα ψηφιστεί ποτέ. Δεν συμφώνησαν ακόμη.
2. Δίνεται παράταση χρηματοδότησης της κυβέρνησης και της αύξησης του χρέους μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου με σκοπό να "τα βρουν" για μία ακόμη φορά.
Είναι μάλιστα χαρακτηριστική η ημερομηνία 7 Φεβρουαρίου, οπότε και κλείνει χρόνος, από τότε που ο Σαμαέλ Σατανάς, νόμισε ότι είχε ξεμπερδέψει με την μεγάλη του αντίπαλο Λίλιθ Λαμασθού και όπως μόνο εγώ ο γραφικός Λιακόπουλος γνώριζα και σας είπα.
Απλά η Λίλιθ θέλει να του θυμίσει, ότι δεν πέτυχε τίποτε μέσα στο χρόνο που πέρασε.
Το θέμα ωστόσο δεν τελείωσε, διότι αυτοί έχουν τα δικά τους σχέδια. Θέλουν δεν θέλουν όμως, προωθούν το σχέδιο του Θεού.
Θέλω ωστόσο να συνειδητοποιήσετε, ότι είχα δίκιο όταν σας είπα ότι μετά τον Ιούνιο, θα ζήσουμε απόιστευτα πράγματα, αλλά και να θυμίσω την απόλυτη πληροφόρηση που μόνο το prisonplanet.gr είχε.
Όσο για τον Λιακόπουλο που δικαιώθηκε και πάλι, ας το αφήσουμε, διότι κατάντησε μπανάλ.
Μετά τιμής
Λιακόπουλος Δημοσθένης

(prisonplanet)

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger