Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΓΑΣ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ - ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


erttydfggΤου Λιακόπουλου Δημοσθένη
Σε συνέχεια της χθεσινοβραδυνής ενημέρωσης από το chat-radio, γύρω στις 02.30.
Πολλοί παρακολουθούν την απλή ενημέρωση αλλά λίγοι μπορούν να δουν.
Έγινε το μπαμ, που μάλλον θα είναι προσωρινό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Στάση πληρωμών στις ΗΠΑ από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Το μαγαζί έκλεισε αρκετά από τα ρολά του.
Στις ΗΠΑ, εδώ και καιρό το λεγόμενο tea party,  (το κόμμα του τσαγιού) ελέγχεται από την Λίλιθ Λαμασθού, όπως έχω πει σε πολλές από εκείνες τις εκπομπές στο διαδίκτυο που είναι μόνο για "γραφικούς".
Τον Ιανουάριο του 2011, δεκάδες εκπρόσωποι του tea party εκλέχθηκαν στην βουλή των αντιπροσώπων και στηρίζουν τους ρεπουμπλικάνους κόντρα στους "δημοκρατικούς" (οι λέξεις έχασαν το νόημά τους) του Ομπάμα κατά περίπτωση.
Ο φετεινός προϋπολογισμός των ΗΠΑ, έπρεπε να εγκριθεί όπως κάθε χρόνο, αλλά ο νόμος για την υγεία, αυτό το περιβόητο έκτρωμα που σύμφωνα με καταγγελίες έχει σκοπό να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ, σε συνδυασμό με δεκάδες άλλες φορολογικές και "περιβαλοντολογικές" παρεμβάσεις που θα ισχυροποιούσε το μοντέλο παγκόσμιας διαχείρησης των λαών που προτιμά η Λευκή Αδελφότητα, δεν θα μπορούσε να περάσει εύκολα, αφού αντίκειται στα σχέδια της Μαύρης Αδελφότητας και τηνσυμφωνία κοινής γραμμής την οποία έκαναν πριν μερικούς μήνες, η Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα.
Το βασικό πρόβλημα είναι η προώθηση ταχείας μείωσης του πληθυσμού των ΗΠΑ που επιδιώκει η Λευκή Αδελφότητα και δεν θέλει η Μαύρη.
Έτσι δικαιώνοντάς με πλήρως για αυτό που είχα πεί από πέρισυ αν θυμάμαι καλά, η Λίλιθ Λαμασθού, ελέγχοντας πλέον πολιτικές δυνάμεις σε όλο τον πλανήτη, κάτι που δεν έκανε μέχρι προπερσι, παρενέβη με τους εκπροσώπους του tea party και έκλεισε την ομοσπονδιακή κυβέρνηση των ΗΠΑ.
Το χαρτί της Λευκής Αδελφότητας είναι η ενεργοποίηση της FEMA, αλλά η γνώμη μου είναι ότι θα κάνουν υποχωρήσεις ώστε ο νόμος Obama Care, να μην παραβαίνει την "συμφωνία κοινής γραμμής" για την υποδούλωση των λαών.
Ο Ομπάμα δήλωσε ότι ο στρατός θα συνεχίσει σε όλο τον κόσμο να μένει στις θέσεις του παρά την καθυστέρηση των πληρωμών, αλλά 800.000 δημόσιοι υπάλληλοι από τα 2.000.000 που είχαν οι ΗΠΑ έστω και προσωριονά θα πάει στο σπίτι του.
Σκεφθείτε ότι οι ΗΠΑ με 280 εκατομμύρια πληθυσμό έχουν 2 εκατομμύρια δημοσίους υπαλλήλους και εμείς είχαμε 1.200.000 δημοσίους υπαλλήλους με μόλις 10 εκατομμύρια πληθυσμό.
Θα σας κρατώ ενήμερους

prisonplanet

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger