Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΛΙΘ ΛΑΜΑΣΘΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΕπιμέλεια άρθρου: Vagedim 


11 Οκτωβρίου 2013Του Λιακόπουλου Δημοσθένη απο την διαδυκτιακή εκπομπή στο Prisonplanet 

10 Οκτωβρίου 2013: Αυτή τη στιγμή περιμένουμε το αποτέλεσμα της συνάντησης του Ομπάμα με τους εκπροσώπους του αντίπαλου πολιτικού συνασπισμού, που απ΄ ότι φαίνεται εκ του αποτελέσματος αλλά και εκ των πληροφοριών, η μαύρη αδελφότητα της Λίλιθ Λαμασθού τους έχει κάνει το βίο αβίωτο. 


Αν βγούν απο τη συνάντηση και κανένα αποτέλεσμα δεν έχει προκύψει θετικό, τότε το αμερικανικό κράτος στις 17 οκτωβρίου θα είναι η τελευταία ημέρα που θα πληρώσει οποιονδήποτε άνθρωπο δουλεύει για λογαριασμό του. 

Μετά της 17 οκτωβρίου όσον αφορά τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, το μόνο που θα μπορεί να κινηθεί θα είναι τα πυρινοκίνητα αεροπλανοφόρα και τα πυρινοκίνητα πλοία τα οποία ανεφοδιάζουν τον στόλο, και τα υποβρύχια. 

Βέβαια θα μπορούν να κινηθούν, αλλά ο κόσμος που θα είναι μέσα δεν έχει να φάει, δεν θα πληρώνεται, δεν θα υπάρχουν καύσιμα των αεροπλανοφόρων, δεν θα κινείται ο αμερικανικός στρατός, όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι θα παυθούν, ενω τώρα έχουν παυθεί 800.000 απο τα 2 εκατομμύρια. 

Game over με δυό κουβέντες για το εσωτερικό της αμερικής. Εχει και συνέχεια. 

Στις 31 οκτωβρίου, το αμερικανικό κράτος δεν θα μπορεί να πληρώσει εξωτερικά χρέη. Επομένως, στάση πληρωμών, (αλά γκρέκα) στις 17 οκτωβρίου στο εσωτερικό σε όλους του δικούς του, και στις 31 στάση πληρωμών στο εξωτερικό. 

Αυτά κάνει η Λίλιθ Λαμασθού. 

Η πρόταση την οποία οι ρεπουμπλικάνοι του κάνουν αυτή τη στιγμή που μιλάμε, την περιμένουμε απο στιγμή σε στιγμή μέσα σε όλο τό βράδυ που κύλά. Εφόσον λοιπόν εισακουστούν οι ρεπουμπλικάνοι, (και όχι το tea party), το tea party της Λαμασθού βέβαια δεν συζητά τίποτα. 

Εφόσον λοιπόν εισακουστούν απο τον Ομπάμα, τότε θα δώσουν μια παράταση στο όριο του χρέους που έχει το αμερικανικό κράτος, που είναι 16 τρισεκατομμύρια δολάρια και απαγορεύεται να ξεπεραστεί, ενω έχει φτάσει στο όριο, και δεν μπορει να λειτουργήσει το κράτος με παραπάνω χρέος.

Αφού λοιπόν ακόυσει ο Ομπάμα την πρότασή τους, τότε θα δώσουν δυνατότητα αύξησης του χρέους ώστε να μπορεί να δανειστεί η κυβέρνηση, να ξανανοίξει, και να μπορέσει να πληρώσει.

Ποιά είναι η πρόταση όμως, τι ζητούν;

Η πρόταση είναι ο νόμος obamacare για την υγεία να συζητηθεί ξανά σε ορισμένα σημεία που ενδιαφέρουν, και να μην εφαρμοστεί απο 1/1/14, αλλά τροποποιημένος να εφαρμοστεί απο 1/1/15.

Ποιά είναι τα προβλήματα που υπάρχουν στον νόμο obamacare:

Το γενικό σκεπτικό της μαύρης αδελφότητας είναι οτι δεν θέλει τον νόμο αυτό όπως είναι, διότι ο νόμος αυτός έχει σαν απόλυτο σκοπό τη δραστική μείωση του αμερικανικού πληθυσμού.

Τι είναι αυτο που θα μειώσει τον αμερικανικό πλυθησμό:

1. Οποιος δεν είναι ασφαλισμένος, δεν θα περνάει ούτε την πόρτα του νοσοκομείου.

2. Οποιος δεν είναι ασφαλισμένος επειδή είναι άνεργος, θα πληρώνει αυξημένους φόρους σε σχέση με τους άλλους, και πρόστιμα. 

Αυξημένοι φόροι σε σχέση με τη δραστηριότητα τους ισχύουν και για τους γιατρούς. Με αποτέλεσμα πολλοί εκτός νοσοκομείων διάσπαρτοι γιατροί, σε πολλά μέρη της αμερικής να μην μπορούν να ασκήσουν επάγγελμα, με αποτέλεσμα να μειωθεί σε ποσοστιαία βάση όλος εκείνος ο όγκος των ατόμων που προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες.

Συμπέρασμα: Οταν οι γιατροί και οι νοσοκόμοι θα λιγοστέψουν, και οι άνθρωποι που θα είναι άνεργοι θα πρέπει να πληρώνουν παραπάνω φόρους επειδή είναι άνεργοι. Καταλαβαίνετε λοιπόν οτί αυτό το πράγμα πάει να μειώσει τον πληθυσμό των ΗΠΑ με αποτέλεσμα να μην γίνει δεκτό απο αυτούς που θέλουν να αυξήσουν τον πληθυσμό ολόκληρης της γής.

Αν δεν τα βρούν όμως σε αυτό το κομμάτι και δεν υποχωρήσει η κάστα της λευκής αδελφότητας, τότε 17 οκτωβρίου σταματούν οι πληρωμές των πάντων στο εσωτερικό της αμερικής, και στις 31 οκτωβρίου σταματούν να πληρώνονται τα πάντα πρός τους δανειστές.

Πιστεύω όμως οτι η λευκή αδελφότητα θα είναι αυτή που θα υποχωρήσει. Είναι "No Win σενάριο" για τους illuminati, τους σατανιστές. Αν ακούσετε, μεγάλη νίκη Ομπάμα! Ξανάνοιξε η κυβέρνηση! (Νίκη Λευκης αδελφότητας βασικά, με μαριονέτα τον Ομπάμα) σημαίνει να υποχωρήσει, με αποτέλεσμα να αυξηθεί το χρέος των ΗΠΑ. 

Τα πράγματα όμως πρέπει να προχωρήσουν κανονικά. Δηλαδή πρέπει ο κόσμος να φτάσει σε απελπιστική κατάσταση για να ρίξεί όλες τις κυβερνήσεις όλων των κρατών με μια παγκόσμια επανάσταση, παγκόσμια αναρχία, παγκόσμια απελπισία, παγκόσμια αύξηση εγκληματικότητας και χάος.

Μετά θα πούν, παιδιά βρέθηκε λύση. Ενας τεράστιος οικονομικός κολοσσός θα αγοράσει όλα τα χρέη και θα δώσει παγκόσμια λύση σε ενα παγκόσμιο πρόβλημα. Το πρόβλημα της πείνας.

Το απόσπασμα απο την εκπομπή μπορείτε να το ακούσετε απο ΕΔΩ

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger