Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΜΕ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΛΙΛΙΘ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
17 Οκτωβρίου 2013



ΟΜΠΑΜΑ: «Αναγνωρίζω ότι υπάρχουν λαοί στην άλλη πλευρά που πιστεύουν ότι η πολιτική μου είναι λανθασμένη.


Αυτό είναι πολύ λογικό. Αυτό είναι η δημοκρατία. Αυτό είναι ο τρόπος που λειτουργεί. 

Μπορούμε να συζητήσουμε αυτές τις διαφορές δυναμικά, με πάθος, με καλή πίστη, μέσα από την κανονική δημοκρατική διαδικασία. 

Και μερικές φορές θα είμαστε πάρα πολύ μακριά για να σφυρηλατήσουμε μια συμφωνία. »

Στη συνέχεια, όμως ο Ομπάμα αλλάζει ρότα, και λέει αν κάποιοι διαφωνούν μαζί τουιδίως όσον αφορά το Obamacare, πρέπει να κλείσουν το στόμα τους:

«Δεν σας αρέσει μια συγκεκριμένη πολιτική ή κάποιος συγκεκριμένος πρόεδρος; Μπορείτε να υποστηρίξετε τη θέση σας. Βγείτε εκεί έξω και κερδίστε τις εκλογές.

Πιέστε για να το αλλάξετε. Αλλά μην το διαλύσετε. Μην χαλάσετε αυτό που πάνω από δύο αιώνες οικοδόμησαν οι προκάτοχοί μας.

Πίσω απο τα λόγια και το βλέμμα του προσώπου του Ομπάμα, κρύβεται το Σατανικό προφίλ του Σαμαέλ, που μετά απο την αναγκαστική προσωρινή του υποχώρηση στις απαιτήσεις της Βασιλομήτωρ Λίλιθ Λαμασθού στον νόμο Obamacare, που βασίζεται στην μείωση του πληθυσμού.

Ο Σαμαέλ μπορεί να υποχώρησε, αλλά είναι ανένδοτος με την κατάληξη του νόμου obamacare, προκαλώντας την Μαύρη αδελφότητα για εκλογές, δείχνοντας την υπεροχή της Λευκής Αδελφότητας (βλέπε οικοδόμησαν οι προκάτοχοί μας) που εδώ και πάνω απο 200 χρόνια πρίν πήραν τα ηνία (εννοεί της φευτοδημοκρατίες της Λευκής) απο την Μαύρη που κυβερνούσε με βασιλιάδες, αριστοκράτες και πρίγκηπες. 

Η δήλωση αυτή του Σαμαέλ δείχνει το πόσο έχει επηρρεαστεί απο τη στιγμή που η Λίλιθ μπήκε για τα καλά στο παιχνίδι με τη στήριξη της σε διάφορα κόμματα σε όλα τα κράτη.
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger