Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

S.O.S: ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΔΙΑΡΡΕΕΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΦΟΥΚΟΣΙΜΑ!



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
3 Οκτωβρίου 2013





Ο χειριστής των κατεστραμένων πυρηνικών εγκαταστάσεων του Φουκουσίμα της Ιαπωνίας δήλωσε ότι άλλη μια δεξαμενή η οποία σε μεγάλο βαθμό διαρρέει μολυσμένο νερό, και ότι μερική ποσότητα από το υγρό μπορεί να έχει φθάσει στον Ειρηνικό Ωκεανό, η δεύτερη τέτοια παράβαση σε λιγότερο από δύο μήνες.

Η Tokyo Electric Power Co, ή Tepco, είπε ότι το νερό που διέρρευσε περιείχε 200.000 μπεκερέλ ανά λίτρο της βήτα-εκπομπής των ραδιενεργών ισοτόπων συμπεριλαμβανομένου του στροντίου 90. Το νόμιμο όριο για το στρόντιο 90 είναι 30 μπεκερέλ ανά λίτρο.

Η Tepco έχει στηριχθεί στις βιαστικά χτισμένεςδεξαμενές για να κρατήσει το υπερβολικό νερό ψύξης που ξεπλένεται πάνω από τους χαλασμένους αντιδραστήρες όπου τρεις μονάδες υπέστησαν πυρηνικές ρευστοποιήσεις και εκρήξεις υδρογόνου μετά από έναν σεισμό και ένα τσουνάμι το Μάρτιο του 2011.

Η παραβίαση ανακαλύφθηκε σε μια δεξαμενή από όπου 300 τόνοι τοξικού νερού δραπέτευσαν τον Αύγουστο. Στην τελευταία διαρροή, μία από τις τεράστιες δεξαμενές βρέθηκε να γέρνει, με νερό από την κορυφή, δήλωσε ένας εκπρόσωπος από το τηλέφωνο.

Οι πρόσφατες ατυχίες στο χώρο έχουν επιστρέψει, και η Tepco βρίσκεται στο προσκήνιο και τίθεται υπό αμφισβήτηση για την ικανότητά της να πραγματοποιήσει ενα σύνθετο καθαρισμό που αναμένεται ευρέως να διαρκέσει δεκαετίες. Εν μέσω αυξανόμενων διεθνών συναγερμών, η κυβέρνηση της Ιαπωνίας παρενέβη και είπε ότι θα χρηματοδοτήσει τις προσπάθειες για τη βελτίωση της διαχείρισης των υδάτων στο εργοστάσιο.

Η Tepco έχει αντλήσει εκατοντάδες τόνους νερού την ημέρα για να κρατήσει δροσερούς τους αντιδραστήρες της Φουκουσίμα και έχει αποθηκεύσει το ραδιενεργό απόβλητο ύδωρ σε δεξαμενές πάνω από το έδαφος.


atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger