Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

UFO Η CHUPACABRA; ΛΕΙΨΕΣ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ



Επιμέλεια άρθρου: Vagedim 

Πηγή: Αθέατη γνώση
6 Οκτωβρίου 2013



Περίπου ένα μήνα πριν, σε μια αγροτική περιοχή, 5 χλμ. από το Tabossi και 10 από το Viale, μια οικογένεια έψαχνε για μία από τις αγελάδες τους, η οποία ήταν έτοιμη να γεννήσει, και τη βρήκαν σε μια απομακρυσμένη περιοχή όπου σκέφτηκαν ότι θα πραγματοποιούταν η γέννηση. 

Εμειναν συγκλονισμένοι όταν την είδαν νεκρή, και με τους μαστούς της, αποκομένους μακριά, χωρίς μια σταγόνα αίματος. Η γλώσσα της αγελάδας ήταν τεμαχισμένη μακριά καθώς και τα μάτια. Το δέρμα της ήταν εντελώς καμένο και σκληρό. Δεν υπήρξαν ίχνη βημάτων στην περιοχή.

Ένας ντόπιος είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι ούτε η αστυνομία, ούτε ο κτηνίατρος έδωσαν σημασία να αμφισβητήσουν ή να βοηθήσουν αυτούς τους ανθρώπους. «Είναι κατανοητό ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα γι 'αυτό, αλλά ο φόβος που βιώνουν αυτά τα παιδιά αξίζει την προσοχή ... και την αλληλεγγύη, κατά τη γνώμη μου», είπε.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το θέμα των ελλιπών αγελάδων είναι αμφιλεγόμενο. Ποιος δεν θυμάται τους παράξενους ακρωτηριασμούς βοοειδών που έλαβαν χώρα πριν από χρόνια στην περιοχή, όπου οι κάτοικοι κατέθεσαν καταγγελίες στην αστυνομία για υποθέσεις ακρωτηριασμών που αφορούσαν τα ζώα τους.

Οι νεκρές αγελάδες εμφάνισαν τα ίδια συμπτώματα με τα βοοειδή που είχαν σφαγεί χρόνια πριν, όταν ολόκληρο το έθνος συγκλονίστηκε από το μυστήριο που προκάλεσε τους ανεξήγητους θανάτους στα βοσκοτόπια. 

Υπήρξε προβληματισμός πρός στιγμήν για κάποια αιμοδιψή "Chupacabras", αλλά υπήρξαν επίσης και εικασίες για εξωγήινη συμμετοχή στους ακρωτηριασμούς.

Ενας ντόπιος ο οποίος ισχυρίστηκε ότι βρήκε τις αγελάδες του, στην ίδια κατάσταση την ίδια περίοδο,να  λείπουν οι γλώσσες τους, τα μάτια τους, οι μαστοί και αίμα. Αστυνομικές εκθέσεις παρέχουν επίσης τη λεπτομέρεια της παρουσίας ενός παράξενου φωτός από τον ουρανό πριν από τις επιθέσεις. Όντα απο το υπερπέραν, ή κάποιος σαδιστής από εδώ κοντά;

atheatignosi
Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger