Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ! Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΩΣ «ΑΓΙΟΣ» Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ

Ολοι γνωρίζουμε οτι ο τεκτονισμός με τις μασονικές στοές έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο στα παγκόσμια τεκταινόμενα, και πλέον έχουν απορροφηθεί απο τους illuminati όπου έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους σε όλα τα μήκη και πλάτης επί της γής διοικώντας τον πλανήτη με εντολές απο κάτωθεν.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
12 Νοεμβρίου 2013
Ακόμη και στήν ορθοδοξία, και μάλιστα υψηλόβαθμοι ιερείς πολλοί απο αυτούς μητροπολίτες, αρχιεπίσκοποι, πατριάρχες οι οποίοι προβάλλονται στα Μ.Μ.Ε ως υπερπατριώτες, έχουν μυηθεί κρυφά στη μασονία ... των οποίων τα ονόματα αναγνωρίζονται μόνο μετά θάνατον.  

Η αθέατη γνώση αναφέρεται σε αυτό το θέμα με αφορμή την προκλητική πρόταση του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμου πρός την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Ελλάδος -να αναγνωριστεί ως Αγιος, ο μασόνος- Κόμης και τσιράκι της μαύρης αδελφότητας Ιωάννης Καποδίστριας. (η Μαύρη αδελφότητα διοικούσε τον πλανήτη με Βασιλείς, αυτοκράτορες, πρίγκηπες, κόμηδες κτλ... )

Τα τελευταία απομεινάρια της μαύρης αδελφότητας έπρεπε να εξαφανιστούν, κι έτσι ξεκίνησαν οι επαναστάσεις υποστηριζόμενες απο την λευκή αδελφότητα ώστε να πάρει εκείνη τα ηνία με την εγκαθίδρυση των Δημοκρατιών. 

Αυτός ήταν και ο σκοπός της μασονικής Φιλικής Εταιρείας στην ελληνική επανάσταση. Ηταν η γενική επανάσταση των Ελλήνων για δήθεν ανέγερση και απελευθέρωση του Ελληνικού Έθνους και της Πατρίδoς μας». Μια κατάσταση που εξυπηρετούσε τα συμφέροντα της λευκής αδελφότητας. 

Την ύπαρξη της Φιλικής Εταιρείας ο Ιωάννης Καποδίστριας την πληροφορήθηκε «δι’ αλληλογραφίας», το 1816 που τον ανέδειξαν υπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας. Ήταν τότε που κατέπλευσε στην Οδησσό ο Νικόλαος Γαλάτης, νεαρός αριστοκράτης από την Ιθάκη, μακρινός ανιψιός του Καποδίστρια, μορφωμένος, έξυπνος και εντυπωσιακός. 

Ο Νικόλαος Σκουφάς, από τους πρωτεργάτες της Φιλικής Εταιρείας, που βρισκόταν κι αυτός στην Οδησσό, τον πλησίασε. Εντυπωσιάστηκε και τον μύησε στην οργάνωση. Όμως, ο Γαλάτης ήταν πολύ φιλόδοξος και μέγας φιγουρατζής. Θέλοντας να υπερηφανευτεί στον υψηλό θείο του, έγραψε επιστολή στον Καποδίστρια, στην οποία του ανάγγελλε ότι έγινε μέλος μυστικής οργάνωσης που θα κάνει επανάσταση.
Ο Γαλάτης έφτασε αρχές Δεκεμβρίου του 1816 στη ρωσική πρωτεύουσα. Ο Καποδίστριας τον δέχτηκε αμέσως. Ο ανιψιός άρχισε να λέει όσα ήξερε και να κομπάζει. Και, σαν να ήταν εξουσιοδοτημένος, ζήτησε από τον θείο του να αναλάβει αρχηγός της Εταιρείας. 
Ο Καποδίστριας του έβαλε τις φωνές και του ζήτησε να μηνύσει στους συνεργάτες του να τα παρατήσουν και να γυρίσουν σπίτια τους, για να μη βάλουν σε περιπέτειες «αθώους και δυστυχισμένους Έλληνες». Ο Γαλάτης έφυγε ζεματισμένος κι άρχισε να διαδίδει ότι ο θείος του ήταν με τους Τούρκους.
Το παραπάνω κείμενο το έθεσα ως ακόμη μία απόδειξη οτι ο Καποδίστριας ήταν τσιράκι της μαύρης αδελφότητας.

Θυμάστε το ελληνικό πεντακοσάρικο με τη μορφή του Καποδίστρια; Προσέξετε το πεντακοσάρικο απο τη μεριά του Καποδίστητρια και θα παρατηρήσετε τρία μασονικά σύμβολα 

1.το φίδι τυλιγμενο σε κύκλο
2.τα χέρια σε χειραψία
3.η μασονική βίβλος-βιβλίο επισκεπτών

Παρακάτω θα διαβάσετε ενα απόσπασμα απο την ιστορία της "Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος" όπου τον εξυμνούν απο την ιστοσελίδα τους.

Με πρωτοβουλία της «Μεγάλης Ανατολής» η οποία, με Μεγάλο Διδάσκαλο τον Διονύσιο Ρώμα, λειτουργούσε στην Κέρκυρα και η οποία πολλά πρόσφερε στον υπέρ της ανεξαρτησίας των Ελλήνων αγώνα, ιδρύθηκε το 1811, στη Μόσχα, η Τεκτονική Στοά «Φοίνιξ«, με τη συνεργασία του Ιωάννη Καποδίστρια και του Αλέξανδρου Μαυροκορδάτου. 

Το έτος 1813, με μέριμνα πάλι του Ιωάννη Καποδίστρια, ιδρύθηκε στο Παρίσι Τεκτονικό Κέντρο, με την ονομασία «Ελληνόγλωσσον Ξενοδοχείον», στο οποίο η τεκτονική εργασία συνδυαζόταν στενά με τη μυστική προετοιμασία για την απελευθέρωση της Ελλάδος.

Ο Καποδίστριας παρουσιάζεται όμως και απο πολλούς ως ηγέτης που πίστευε στο Θεό και ζούσε τη ζωή της εκκλησίας. Την σχέση του με το μοναστήρι της Πλατυτέρας στην Κέρκυρα, όπου και έγινε ο τάφος του, κατά την επιθυμία του ιδίου. Η σχέση του με τον ηγούμενο του μοναστηριού ιερομόναχο Συμεών Μασέλο, ο οποίος υπήρξε ο πνευματικός του πατέρας. 

Η εικόνα της διάσωσής του μπροστά από το μοναστήρι της Παναγίας, όταν έπεσε από το άλογο που ίππευε και ενώ εκείνο έτρεχε σέρνοντας τον, ένα αόρατο χέρι το σταμάτησε και τον γλίτωσε από βέβαιο θάνατο.

Παρέθεσα και αυτό το κομμάτι της ζωής του για να μην λέτε οτι προπαγανδίζω.

Αλλα αναρωτηθείτε κι εσείς, πόσες προσωπικότητες μεγαλοστελέχη της πολιτικής και ιερείς της εκκλησίας είναι μυημένοι στη μασονία και στον σατανά, και συνάμα υφίστανται ως υψηλόβαθμοι ιερείς μεγαλοχριστιανοί και πολιτικοί για να μην χαλάσουν το image τους;

Πιστεύω να είναι αρκετά τα στοιχεία που σας έδωσα για να καταλάβετε το ποιόν του Καποδίστρια που με αποδεικτικά στοιχεία ήταν δηλωμένος μασόνος, και απο την άλλη ... την εμμονή του Ανθιμου να τον ανακυρήξει Αγιο. 

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger