Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ «ΑΥΓΑ ΖΟΜΠΙ» ΤΟΥ ΜΠΙΛ ΓΚΕΙΤΣ

«Τρώτε ψεύτικα αυγά που κατασκευάζονται σε κάποιο εργαστήριο; Ποιος ξέρει; Αυτό ακούγεται σαν ένα μεταλλαγμένο οργανισμό πλάσμα που μοιάζει με "goo" από την ταινία "Alien". 

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
23 Νοεμβρίου 2013

Ποιος νοήμων άνθρωπος θα τολμούσε να το φάει; 
Λοιπόν, πολλοί άνθρωποι που δεν ξέρουν τι περιέχει το φαγητό τους. Πότε θα πρέπει να αντικατασταθεί και να παραμείνει όπως είναι, χωρίς ετικέτες ή προειδοποιήσεις σε σχεδόν κάθε συσκευασμένο είδος που περιέχει αυγό που πωλείται για τις μάζες και μολύνει το σώμα με ΓΤ βακτήρια; 
Υποδεχτείτε τα τρόφιμα ζόμπι και την ιστορία μέσα απο αυτό τον εφιάλτη που έρχεται σε πολλά παντοπωλεία. Μερικοί λένε ότι είναι ήδη στα τρόφιμα. Αλλά περιμένετε, είναι κατασκευασμένο από φυτά! Δεν ακούσατε; Ήρθε η ώρα να γίνει πλύση εγκεφάλου, και πάλι, από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη.
Ενα ριζικά "τεχνητό αυγό" που υποστηρίζεται από τον δισεκατομμυριούχο Peter Thiel  και τον "περίφημο" Μπίλ Γκέιτς πηγαίνει πρός πώληση στα σούπερ μάρκετ των ΗΠΑ για πρώτη φορά. 
Φτιαγμένο από φυτά, μπορεί να αντικαταστήσει τα αυγά σε όλα, από κέικ, μαγιονέζα - χωρίς κοτόπουλο. Η ομάδα των "Γεννετικά τροποποιημένων τροφίμων" σήμερα έχουν ήδη αρχίσει να πωλούν "αυγά στο εργοστάσιο" τους! Μερικοί λένε ότι θα μπορούσε να "σύντομα να διατίθεται στα σούπερ μάρκετ σε όλο τον κόσμο.
atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger