Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα, 11 Νοεμβρίου 2013

ΙΣΡΑΗΛ: ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΝ ΧΩΡΙΑ ΒΕΔΟΥΙΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΛΗ {ΒΙΝΤΕΟ}

Η ισραηλινή κυβέρνηση ψήφισε την Κυριακή να ισοπεδώσει ενα παλαιστινιακό χωριό 500 πολιτών Βεδουίνων για την εκκαθάριση του χώρου για μια εβραϊκή πόλη, προκαλώντας ακόμα περισσότερες διαδηλώσεις εναντίον της αμείωτης πολιτικής του Ισραήλ για την κατασκευή του οικισμού.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
11 Νοεμβρίου 2013

Οι υπουργοί της κυβέρνησης κινήθηκαν να εκδιώξουν τους κατοίκους από το χωριό των Βεδουίνων, Umm al-Hiran σύμφωνα με τους όρους του αποκαλούμενου "σχεδίου Prawer», το οποίο καλεί την επανεγκατάσταση μεγάλου αριθμού Βεδουίνων.

Στούς Βεδουίνους έχουν προσφερθεί εναλλακτικές τοποθεσίες στις οποίες επέβαλλαν να μετεγκατασταθούν, αλλά σχεδιάζουν να διοργανώσουν διαμαρτυρίες ενάντια σε αυτό που ισχυρίζονται ότι είναι «διακριτική μεταχείριση από το κράτος», όπως αναφέρεται από την Ισραηλινή εφημερίδα Haaretz.  Οι φιλελεύθερες ισραηλινές δημοσιεύσεις έχουν καταγγείλει δριμύτατα την αντιμετώπιση των Βεδουίνων, οι οποίοι εκτοπίζονται από τον ίδιο τον στρατό που ορισμένοι από αυτούς περήφανα υπηρέτησαν.

Ο Alon Liel,  πρώην γενικός διευθυντής του Υπουργείου Εξωτερικών του Ισραήλ, είπε :
"Σε τρία ή πέντε, ποιος ξέρει, ίσως και 10 χρόνια - ο όγκος των οικισμών θα είναι μεγαλύτερος, και η πιθανότητα για ένα παλαιστινιακό κράτος μικρότερη. 

Η κίνηση του ισραηλινού υπουργικού συμβουλίου να εκτοπίσει την κοινότητα των Βεδουίνων υπέρ μιας «εθνικής θρησκευτικής εβραϊκής κοινότητας» θα είναι το θέμα της υπόθεσης του Ανωτάτου Δικαστηρίου, που έχει προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε βίντεο απο πρόσφατη επιχείρηση ισοπέδωσης χωριού απο τον Εβραικό στρατό.


atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger