Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΑΤΣΟΙ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΕ ΤΕΙΖΕΡ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

Ενας πατέρας απο το Missouri αποτράπηκε να σώσει τον 3-ετών γιο του από μια πυρκαγιά στο σπίτι, όταν οι αστυνομικοί τον πυροβόλησαν με τέιζερ τρεις φορές στην προσπάθεια του να εισέλθει στο φλεγόμενο κτίριο.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim

Πηγή: Αθέατη γνώση
4 Νοεμβρίου 2013
Η φωτιά ξεκίνησε σε ένα playroom, ενώ οι γονείς κοιμόνταν στο σαλόνι.Το μικρό παιδί κοιμόταν πάνω στο δωμάτιό του.
Οταν ξύπνησαν απο τη μυρωδιά του καπνού, οι γονείς κατάφεραν να καλέσουν την άμεση βοήθεια. Ο πατριός Ryan Miller στη συνέχεια κλώτσησε την μπροστινή πόρτα του κτιρίου καθώς η αστυνομία και οι πυροσβέστες κατέφθαναν.
Το σπίτι ήταν πάρα πολύ καυτό για να εισέλθουν οι πυροσβέστες, αλλά όταν ο Miller προσπάθησε να ορμήξει για να προσπαθήσει να σώσει τον θετό γιό του, τον σταμάτησαν οι αστυνομικοί και στη συνέχεια χτυπήθηκε τρεις φορές από έναν αξιωματικό της αστυνομίας της πόλης.
"Προσπάθησε να μπεί στο σπίτι για να πάρει το μωρό," είπε η γιαγιά Lori Miller "Πήραν τον γιο μου στη φυλακή επειδή προσπάθησε να σώσει το γιο του."
Ο 3-ετών Riley Miller αργότερα βρέθηκε νεκρός κοντά στην πόρτα στην κρεβατοκάμαρά του και το σπίτι καταστράφηκε ολοσχερώς.
"Είναι απλά άκαρδος. Πώς μπορούν να είναι τόσο άκαρδος; »είπε η αδελφή του Emily Miller. "Και ενώ όλοι απλά στέκονταν γύρω και περίμεναν την πυροσβεστική υπηρεσία, τι είδους αστυνομικοί είναι αυτοί που δεν άφησαν να σωθεί ένα τρίχρονο παιδί σε ενα φλεγόμενο σπίτι;"
Αυτό είναι ίσως το πιο κατάφωρο παράδειγμα μέχρι σήμερα που οι αστυνομικοί ασχολούνται με το είδος της συμπεριφοράς που αψηφά κάθε λογική εξήγηση.

atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger