Εκτακτο Δελτίο

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΠΕΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΑ ΦΥΛΛΟ ΣΥΚΗΣ

Τα μέλη της Εκκλησίας της Χριστιανικής Επιστήμης παρέλειψαν να παρατηρήσουν ένα δυνητικό πρόβλημα στο σχεδιασμό του νέου τους κτιρίου.

Επιμέλεια άρθρου: Vagedim
Πηγή: Αθέατη γνώση
5 Νοεμβρίου 2013

Οι ανώτεροι υπάλληλοι από την Χριστιανική εκκλησία στο Dixon, Ιλινόις είναι αναστατωμένοι μετά από μια δορυφορική εικόνα που έλαβαν από το Google Maps Οι υπάλληλοι από την Χριστιανική Εκκλησία παρατήρησαν ότι η νέα τους εκκλησία είχε ένα ασυνήθιστο σχήμα.

Αρχικά είχε σχεδιαστεί γύρω από μια βελανιδιά,το σχέδιο όμως έχει προσφέρει πολλά γέλια μεταξύ των on-line κοινοτήτων. Οι εκπρόσωποι δηλώνουν ότι σκοπεύουν να δώσουν στο κτίριο ενα «φύλλο συκής» το συντομότερο δυνατόν. Η Εκκλησία πρόσφατα μεταφέρθηκε στις νέες εγκαταστάσεις τους, αλλά απέτυχαν να παρατηρήσουν ότι ο σχεδιασμός της μοιάζει με ενα πέος - μέχρι που ένας κάτοικος κοίταξε το κτίριο από μια πανοραμική θέση χρησιμοποιώντας το Google Earth και δημοσίευσε μια φωτο.

Ιδρύθηκε το 1903, η Χριστιανική Επιστήμη όπου διδάσκει την «αγάπη, την ανάπτυξη και την πνευματική θεραπεία », με βάση τις διδασκαλίες από την Αγία Γραφή και τα συγγράμματα της ιδρύτριας της Mary Baker Eddy. 

Η εκκλησία σε σχήμα πέους έχει επίσης τη λέξη «ανεβαίνει» ως σύνθημα. Στην σελίδα στο Facebook της Χριστιανικής Επιστήμης, εξήγησαν ότι η«οικοδόμηση της [ήταν] σχεδιασμένη σκόπιμα γύρω από μια όμορφη βελανιδιά (αντί να κόψουν το δέντρο)», προσθέτοντας ότι ο «νότιος προσανατολισμός σημαίνει ότι μπορεί να θερμαίνεται με την ίδια ενέργεια που παράγεται από μια μόνο λάμπα. »


atheatignosi

Andromeda5 LeagueOfLegends

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2013 ΑΘΕΑΤΗ ΓΝΩΣΗ
Powered byBlogger